Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Lilka

partner nagle nie chce dziecka.

Polecane posty

Gość gość Lilka

mam pewien problem. jesteśmy z moim narzeczonym parą od prawie 4 lat. od 10 miesiecy mieszkamy w niemczech, mamy tu dobre prace więc pół roku temu zaczęliśmy rozmawiać o dziecku, staraliśmy się przez trzy cykle ale zawsze test pokazywał jedną kreskę. Ostatnio mój ukochany stwierdził że on jednak nie chce.. Na weekendy znika z kolegami na basenie, a mi prawie nie poświęca czasu. Kiedy pytam czemu nagle zmienił zdanie, mówi "że mamy pracę to i mamy czas".. Jak mam go przekonać? Wiem jak dobrze radzi sobie z dziećmi i jak bardzo je kocha...

Gość gość
Znajdź takiego co będzie chciał. Bo co będzie jak będziesz w ciąży a twój partner znowu zmieni zdanie albo jak już urodzisz to stwierdził ze on woli basen i kolegów i cię zostawi bo on nie chce.

Gość gość
pewnie z kolegami poogladl sobie nowy towar...

Gość gość
Pewnie poznał jakąś inną dziewczynę...

Gość gość Lilka
nie wiem czy ma inną. o to najmniej go chyba podejrzewam, bo wszystkim mówi że mnie kocha itp, a ktoś, kto ma inną raczej tym nie emanuje, nie publikuje na każdym portalu wspólnych zdjęć itp.. nie wiem co mam o tym myśleć.. bardzo pragnę dziecka o chyba tylko tego nam brakuje do szczęścia.. Szkoda jednak że on tego nei podziela:(

Gość gość
naiwniaro, faceci sa zdolni do mowienia kocham kobiecie, po to, zeby miec w razie czego tzw "pogotowie seksualne", a jednoczesnie swirowac za inna babka... Nie chce dziecka a za to zaczely sie wypady z kolegami na basen. Powinnas mu podrzucic do samochodu dyntafon, jak bedzie jechal z kolegam, dowiesz sie co kombinuja...