Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam bogatego kandydata na męża i nie mogę znaleźć :(

Polecane posty

Gość gość

To okropne, wszedzie biedni :(

Gość pltnahkahkehkdrgj
Pytanie czy da sie z toba wytrzymac pod jednym dachem.

Ciekawe co kandydatka oferuje? Bo d*psko i cycki to każda ma :D

Gość gość
pewnie, ze da....mam bardzo duze powodzenie ale jednak trafiam na niezbyt bogatych facetów, wręcz biednych... probuje zakrecic sie w srodowisku prawników, lekarzy, biznesmenow ale to dopiero moje poczatki, mam 24 lata, wygladam bardzo młodo i niepoważnie...

Gość gość
Tak. To okropne. Sami nieudacznicy:O

Gość gość
I tak tez sie zachowujesz

Gość gość
Bo bogaty wybiera piękne. A takie pasztety jak wy niech szukają miłości. Kto taką brzydką babę chce wziąć za żonę. Chyba jakiś ślepy frustrat.

Gość ja też szukam bogatego,
ale w przeciw2ieństwie do was sama też jestem bogata. mam mieszkanie, auto, pracę 5 k miesięcznie, robię doktorat i mam 25 lat.

"mam mieszkanie, auto, pracę 5 k miesięcznie, robię doktorat i mam 25 lat." x I to ja rozumiem. Żądasz czegoś od kogoś - miej podobny lub zbliżony status albo coś zrób w domu. Nie na łatwiznę. Ktoś się dorobił, nierzadko ciężką pracą, a taka p***a to tylko przylezie na gotowe.

Gość gość
ja też szukam bogatego gratuluje podejscia, ludzie muszą dobierać się na podobnej stopie materialnej, któy jestes rocznik 88? Ja też szukam bogatej żony ale tylko na intercyze

Gość gość
Zgadzam się z autorką u sama biedota. J****e polaczki nie potrafią zapewnić kobiecie odpowiedniego poziomu. Kto to widział by kobieta musiała pracować przecież to z poziomu 3 świata. Autorko nie bierz sobie nieudacznika poniżej dyrektorskiego stanowiska.

tak, 88 a ty? intercyza jak najbardziej ok.

Gość baby som gópie
coś ci sie p*****ło, dziewczynko......... szukać to może bogaty facet, kandydatek na żonę ma na pęczki

Gość gość
Sama jestes nieudacznikiem zyciowym i typo podobne do ciebie kobiety skoro sposora szukasz a sama tylko d**y mozesz dac :D Ogarnij sie i wez sie do pracy bo pasozyta nikt nie bedzie chcial !!!!!

Gość gość
bogaci powinni laczyc sie z bogatymi ale fortunki przeciez mozna dorobic sie we dwoje tylko trzeba chciec PRACOWAĆ i CIAGLE SIE UCZYC

Gość daje porady >
jak zbankrutuje to rozwod, do tego czasu pamietaj zeby go zapewniac jaki jest kochany, madry i atrakcyjny

Gość gość
umie gotowac, znam kilka obcych jezykow, mam garnitury szafie, tylko brakuje mi pani doktor :-D Ale ma byc podobna do kobiety...zadne pasztety :-D

Gość gość
Musisz robić ostrzejszą selekcję. Nawet pasztety mają takie prawo :D i chcą dyktować jak ktoś ma wyglądać. No ja p******ę.

Gość gość
Panie doktor z reguły nie są ładne. Uczyły się, nie stroiły.

Gość gość
to racja panie doktor to ciezka partnerka...nawet w lozku musisz stac na bacznosc i dyskutowac n apowazne tematy :-)

Gość gość
tak jestem rocznik 88, a czy jestes zainteresowana obustronna rozmowa kwalifikacyjna?

Gość gość
Wreszcie jakies fakty i konkrety. Jesli ma byc interczyza wszystkie fakty na stol ..prosze :-D

interview... owszem, niech będzie :D ale przygotowuję projekt do pracy, więc wpadam co jakiś czas. najpierw nakreśl swój stan majątkowy.

Gość gość
powiedzmy do 100 tys dolarow usa... :-D ? A Ty? Nieruchomsci jakies ...zadne merce albo fiaty :-d

kolego, za 300 PLN x 2 z hakiem to ja mam mieszkanie :P także jednak poszukam kandydata w realu. adieu!

*za 300 k PLN

Gość gość
sorry pomylilem 1 z 7 :-D Ales Ty bogata...a jaka chytra...chyba masz konto in der Schweiz :-D

Gość gość
gość tak jestem rocznik 88, a czy jestes zainteresowana obustronna rozmowa kwalifikacyjna? to pisałem ja a to co ponizej to niestety podszyw chyba ze tez ktos z toba prowadzi rozmowe, tez mam mieszkanie za ok tyle co ty, jesli chcesz pogadac daj e-mail albo gg