Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kryzys wieku sredniego u mezczyzn-prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Prosze o rady kobiet, ktorych mezczyzni przeszli lub sa w trakcie. Jak to rozpoznac a przede wszystkim-- jak z tym walczyc? Moj 42 letni partner oznajmil dzis ze jeste stary i lysy. Ponadto od kilku dni nic nie robi tylko gra na komputerze, nie ma ochoty na seks, chodzi taki nie w sosie, codziennie wypija kilka piw. Dzis go zapytalam, dlaczego jestes taki zly na mnie? Nie rozmawiasz ze mna, dasasz sie. Na co on- nie, nie na Ciebie, na wszystko. Pamietaj ze Cie kocham. I znow pograzyl sie w myslach, jakims smutku..

Gość gość
No i co teraz? Jak mu pomoc? Nie chce zeby zle o sobie myslal, zeby sie tak zamartwial.. Moze to przeze mnie?

Gość BababSmithss
To raczej kryzys typowego polskiego nieudacznika który całe życie trwał w złudzeniach ze kiedyś będzie kimś i w końcu się obudził.Przejdzie mu to.

Gość gość
Nie nie wydaje mi sie, ma dobra prace, wszystko co czlowiek w tym wieku powienien miec, mieszkanie, samochod,motor i co by tam jeszcze nie chcial to moze miec. Kasy mu nie brakuje, hobby ma ciekawe.

To nie Twoja wina to fizjologia .A co do pomocy to spróbuj go zaskoczyć , zrób coś niespotykanego innego niż zwykle , spraw żeby poczuł się dowartościowany i koniecznie pożądany . I pamiętaj 60% facetów tak ma i jak partnerka odpowiednio nie reaguje to im odwala i np. ganiają za małolatami . Bądź mądra .

Gość gość
Tak, jutro wezme go do kina. Tak oapdl z sil, ze po pracy siedzi, nie ma sily na nic i tylko jest smutny albo zly. Moze cos mu ugotuje. Napewno sie czuje pozadany, to ja wlasciwie nie czuje sie pożądana przez niego, bo rzadko ma ochote na seks. I czesciej pyta niz zwykle czy bylo mi dobrze.. Czasem nie mam sil, ale go bardzo kocham.