Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorisday

Czy warto?

Polecane posty

Gość dorisday

Potrzebuję opinii w następującej sprawie. Nie jest to nic poważnego, ale sprawa nurtuje mnie o tyle, że postanowiłam się poradzić. Dwa miesiące temu byłam na imprezie u przyjaciółki. Zaprosiła jeszcze dwie swoje koleżanki, łącznie było nas 5. Razem z drugą przyjaciółką zrobiłyśmy dość pokaźne zakupy na grila za 200zł. Na miejscu okazało się, że są też te dwie dziewczyny. Jedna z nich sama zaproponowała, żeby podzielić koszt produktów - fajnie,bo nie uśmiechało mi się stawiać obcym mi osobom. Jedna z nich poprosiła czy może zwrócić mi pieniądze za dwa tygodnie - podając je przez tą przyjaciółkę, która organizowała imprezę. Spoko, nie zbiednieję o te 50zł. Ale problem oczywiście jest taki, że laska od dwóch miesięcy się nie odzywa, na moje dwa smsy i telefon nawet nie odpowiedziała. Już nie chodzi nawet o te pieniądze tylko o fakt, że taka chamska olewka ze strony kobiety w wieku 32 lat. Chcę powiedzieć mojej przyjaciółce, że nie chcę więcej widzieć tej laski na oczy i nie chcę spotykać się z nią wtedy gdy też ona będzie zaproszona. Ale nie chciałabym jednocześnie sprawiać przykrości tej mojej przyjaciółce. Co wy o tym myślicie?