Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

EGIPT, jacy są tam ludzie?!

Polecane posty

Gość gość

Ktoś był? Jacy są tam ludzie? Wiem, że każdy człowiek jest inny, ale czytałam nieciekawe rzeczy o Egipcjanach... I chciałabym się przekonać co wy o nich myślicie? Jak są tam traktowane osoby o blond włosach, niebieskich oczach i jasnej cerze?

Gość gość
moja kolezanka byla i tez blondynka, w kazdym sklepie faceci prosili ją o rękę, ciągle podrywali, ogolnie mowila ze czula sie osaczona i wiecej nie pojedzie napewno.

Gość gość
Dzięki za informacje. No to mam przesrane. ;(

Gość gość
Muszę się sama przekonać, jak tam jest. Kraj piękny. Szkoda tylko, że zamieszki w Kairze często są. Ale nie nastawiam się na zwiedzanie. Pewnie w hotelu będę głównie spędzać czas. ;)

Gość gość
Ktoś jeszcze niech się wypowie. Ludzie...

Gość królowa jaśminowa
ludzie jak wszędzie,tunezja,egipt,dla turystów mili bo zależy im na zarobku.nachalni ?bez przesady . kiedy jedziesz? ja 23 sierpnia z warszawy.

Gość gość
po tym co dzis pokazyali co tam sie dzieje nie pojechalabym za darmo. do Kairu nie puszcza zobaczyc piramidy tez bedzie niemozliwe obok sa walki gina cierpia ludzie, ja w takich warunkach nie odpoczelabym,,ciekawe czy nie odwolaja

Gość Kaziutka

Są bardzo uczynni, nie naciągają na napiwki jak w wielu innych krajach, bardzo przykładają się do obsługi. Są przyjaźnie nastawieni. Takie są moje obserwacje, ale też oczywiście nie wypowiadam się z perspektywy osoby która mieszka w Egipcie, a takiej która raz do roku lata tam z Rainbow na wczasy.

Gość karuska
Dnia 30.11.2019 o 00:46, Gość Kaziutka napisał:

Są bardzo uczynni, nie naciągają na napiwki jak w wielu innych krajach, bardzo przykładają się do obsługi. Są przyjaźnie nastawieni. Takie są moje obserwacje, ale też oczywiście nie wypowiadam się z perspektywy osoby która mieszka w Egipcie, a takiej która raz do roku lata tam z Rainbow na wczasy.

Mysle, ze oni po prostu szanuja Polaków, bo wiedzą, ze maja z nas zysk :) to nic zlego oczywiscie, mozemy sie czuć w Egipcie bezpiecznie :) 

Gość Gosc

Nachalni. Brak kultury, ogłady i wykształcenia - to cechy w skrócie opisujące 85%spoleczenstwa egipskiego. 

Gość Janusz

Ale faktem jest że niebieskooka blondynka o jasnej karnacji raczej nie powinna sama tam jechać no chyba że interesują ją przygody z czarnowłosymi dżentelmenami to co innego.