Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy ! Czy moja dziewczyna może być w ciąży? !

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam 18 lat a moja dziewczyna 16. Ostatnio kochaliśmy się w bieliźnie tzn ja w bokserkach a ona w stringach . Miałem wytrysk gdy siedziała mi na penisie , mimo to robiliśmy to dalej dopóki ona nie miała orgazmu . Czy ona może być w ciąży?

Tak i urodzi kalesony. A tak na poważnie to jakaś szansa tam jest... Nie wielka ale jest.

Gość gość
Jakaś czyli jaka ?

Gość gość
tak gratuluję maleństwa ;)

Gość gość
Proszę o poważne odp , jeżeli ktoś ma sobie zwałe robić to proszę gdzieś indziej

Ty miałeś bokserki, czyli twój penis był zasłonięty, ona miała stringi, czyli praktycznie wszystko było widać... Jeżeli się spuściłeś to jest jakaś możliwość, że coś się przedostało... Ale bądźmy poważni, żeby była w ciąż to musiałbyś się spuścić w środku.

Gość gość
Jak to się kochaliście w bieliźnie? lol

Gość gość
Młodzieńcze, trochę wiedzy posiądź zanim zaczniesz takie rzeczy robić, bo zmarnujesz sobie i dziewczynie życie niechcianą ciążą! 1. prezerwatywa 2.orientacja o dniach płodnych/niepłodnych 3.unikanie kontaktu spermy ze śluzówką warg sromowych, ponieważ plemnik jak węgorz zdolny jest czołgać się dalej do macicy na spotkanie z jajeczkiem. Był przypadek kiedy dziewczyna wlazła do wanny gdzie brat "bił konia", wykąpała się i zaskoczyła. Zapamiętaj: 11 dni przed spodziewaną miesiączką są dni niepłodne, więc jeśli to było w tym czasie to nie masz co panikować. Wygoogluj w necie t. "Fizjologia i filozofia seksu" a dowiesz się więcej🖐️ Poza tym zanim zdecydujecie się się na pełne życie seksualne zdobądźcie wykształcenie, mieszkanie, pracę, bo samo "łóżko" powszednieje po kilku razach a co z resztą życia? Pewnie pod mostem i na garnuszku rodziców lub opieki społecznej?

Gość gość
Co??!!! co to za jakieś p*****lety? "Był przypadek kiedy dziewczyna wlazła do wanny gdzie brat "bił konia", wykąpała się i zaskoczyła." To co on za plemniki miał? Jakies normalnie Rambo :). Przecież dla plemników już sam chlor w wodzie jest zabójczy a one musiały przebyć drogę do pochwy potem pokonując wrogie środowisko do macicy i tam się przebić do jajeczka. No litości.