Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eureka z  cork

wyjechalm do irlandii i jestem zadowolona!!!!!!!!

Polecane posty

gość chlapnęłaś czy to ty się na wyspach zajmowałaś w końcu nie ciężko ci było klękać do robienia laski ważąc przeszło 90 kg? " skad to wytrzasnelas, ze waze 90 kg ? :D

Gość gość
jagoda sama to pisałaś kiedyś że przeszło 90 kg ważysz nie chce mi się tego szukać na topikach ale tak pisałaś

Gość gość
oj ty grubask fujjjjjjjjj pewnie , ze ci lepeij teraz jka robola dorwalas co dyma na ciebie i twoj tabor, ale z tym zyciem ksieznej Diany to pojechalas na maksa czemu tak fantaziujesz? ubogie zycie rozumiem, nawet byle jakiej pracy nie masz:(i tu mozesz pofogolgowac ale wymyslaj bardziej realne rzeczy

Gość gość
"Deli assistant" jak to pieknie brzmi. Szkoda ze prawda jest taka ze kanapki robilas dla klientow w sklepie typu centra.

Gość gość
w centrze maja dobra kawe:P

Gość gość
zadnen wstyd ze kanapki robila w centrze czy tam sparze czy londisie ]kwestia jest tka ze wymysla tu story pasozyt jeden.

Gość gość
dajcie dziewczynie spokój że z deko się roztyła? i co z tego ale była za granicą

Ale mi pojechalyscie :D Inteligencja i polot kafe ;) No i co z tego , ze robilam kanapki ? Zadna praca nie hanbi :) W kazdym razie ja bylam zadowolona :) 1 Nie waze 90kg :D ale duzo mniej . Nie wiem skad to wzielyscie. :D 1 1 Ok. Wiecej juz tutaj nie odpisuje.

Gość gość
jagoda369 pisałaś że w ciąży ważyłaś przeszło 90 kg a po ciąży na dzieci i ćwiczeniach chudłaś teraz ważysz jakieś 85 kg. jak się komuś chce niech poszuka na topikach gdzie to pisała

Gość gość
dokladnie, pasozyt co ma meza robola i podnieca sie ze on zarabia w/g niej duzo 4 tys hahahahaona pierdziw stolek i czeka na niego a on chleje browar

Gość gość
może i nie czeka na browar może on i daje jej całą wypłatę ale tak głupio prosić męża na krem ,perfumy czy na podpaski lepiej mieć te parę groszy zarobionych przez siebie samej na siebie zarobić i wydać czasem nawet mężowi coś ZA SWOJE KUPIĆ to choćby drobiazg ale ZA SWOJE !!!! a nie za jego zarobione a jak mąż w końcu powie; kurde idź i zarób i sobie kup ...

Gość gość
losei jak was w d***e szczypie, ze ktos zagranice wyjechal i ma lepiej od was...

Gość gość
pan/pani z 21.21 brawo

Gość gość
przepraszam z 21.39 miała być

Gość gość
jagoda smroda gruba kobieta

Gość gość
no i co jagoda gdzie twoje mądrości?

Gość gość
Ja mieszkam w UK i waze 85 kg i co wam do tego? W POlsce jak zylam wazylam 52 kg majac 170 cm, wygladalam jak chodzacy trup, jadlam pasci i zylam biednie, bo po oplatach zostawalo mi wielkie gowno. Teraz mieszkam w UK i jestem przy sobie, ale jestem szczesliwa, nie odmawiam sobie niczego, wreszcie jem jak czlowiek, a nie jak zebrak, a tutaj nikt mnie za figure nie krytykuje, nawet na basenie, chyba ze mam pecha i spotkam Polakow...

Gość gość
no to nic tylko pogratulować paś paś się dalej i ciesz się że cudnie tyjesz no tak w tym kraju rzeczywiście jedna gruba więcej nic złego bądź z siebie dumna że tyjesz na potęgę

Gość gość
gruba idiotka dumna z tego że tyje

Gość gość
zazdrosc ze az w d***e szczypi :D

Gość gość
no zazdraszczamy tych dodatkowych kg. aż nasz SZCZAPI