Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polki sa beznadziejne

Polecane posty

Gość gość

95 % polek ubiera sie tak samo - w to co modne ( a jest to kiczowate), ni emaja swojego stylu

Gość gość
Nie, mają być dziwadłami!

Gość gość
zaswieca golym tylkiem i mysla jakie nie sa to piekne i chodza dumne z siebie

Gość gość
to, że beznadziejnie ubrane to pikuś - gorzej, że we łbie pusto a mniemanie o sobie wyższe niż himalaje

Nie wszystkie, tylko większość, jak już. Ja jestem cool :) Mam swój własny styl :)

Gość gość
A kto ci swieci na ulicy niby golym tylkiem co?! Nie wiem skad te insynuacje, przeciez nikt nie chodzi z gola d**a na wierzchu. A zreszta ciekawe jak wy sie ubieracie.

Gość gość
masz tu przyklad wysokiego mniemania o sobie (Beruthiel), wlasnie o tym mowimy

Gość gość
Przeciez Beruthiel tylko napisala, ze ma swoj wlasny styl. Nie widzieliscie jej stylu wiec nie oceniajcie jelopy 🖐️

Ja chodzę w długich, zakrytych sukniach. Nie cierpię ofiar mody, to takie próżne. Dziewczyny-ofiary mody zachowują się jakby nie myślały i nie miały własnego zdania.

Gość gość
hahahaha kazda jedna mowi, ze ma swoj wlasny styl, jest oryginalna i w ogole i w szczegole :D

Gość gość
Mnie szczegolnie wkurzaja lososiowe marynarki i bezowe leginsy :O

a mnie denerwują kopie (wszystkie baby (oprócz mnie :-D) danego miesiąca chodzą tak samo ubrane, bez względu na tuszę), spódnice/sukienki przed kolano, głębokie dekolty. Nie lubię jak laski zakładają sukienki przed kolano i do tego buty na 10-15cm obcasach i tak se dreptają w Kościele, myśląć pewnie, że jakiś facet się na nie spojrzy, a przecież do Kościoła ubieramy się stosowanie, by nie urazić Boga, Jezusa i Maryję. Ach, gdzie te dziewczyny mają głowę?

Gość gość
A mnie akurat spodnice przed kolano i szpilki nie przeszkadzaja w kosciele (no chyba, ze mowimy tu o spodniczce mini). Nie rozumiem dlaczego mialyby takim ubiorem obrazic Boga :) za to tez denerwuja mnie najnowsze trendy, te wszystkie ciuchy w stonowanych kolorach typu bez, turkus, ten mietowy kolor.