Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eva_1_

dziwne zachowanie szefowej

Polecane posty

Gość eva_1_

Od niedawna zaczęłam nową pracę w firmie marketingowej. W biurze pracują same kobity w tym nasza szefowa. Minęły 2 mies. a ja mam wrażenie, że od początku ona dziwnie się zachowuje. Widzę kątem oka, że mnie obserwuje, gdy coś mówi do mnie i patrzy czuję przeszywający wzrok na sobie. Nie rozmawia ze mną tak często jak z innymi... Czasami ucieka wzrokiem jak się o coś zapytam i patrzy w drugą stronę.. Nie wiem co jest przyczyną, może mnie nie lubi, chociaż staram się dobrze wykonywać obowiązki i nie obijać. Jak myślicie???

Gość gość
jej zapytaj

Gość gość
kilka mozliwosci: - masz cos z twarzą, ze sie tak dziwnie gapi - jest less, leci na Ciebie - jestes do zwolnienia, wiec nie chce sie zbytko spouchwlac - jest jebnieta - jest dziwna - wyolbrzymiasz - zmyslasz, bo Ci sie nudzi

Gość eva_1_
Nie mam nic z twarzą. Wyglądam całkiem normalnie, ubieram się stosownie jak to do biura. Less raczej też nie jest bo ma dzieci. Nie jest to jakiś mega problem, ale strasznie mnie to krępuje. Inne dziewczyny traktuje zwyczajnie

Gość gość
może słyszała coś o tobie, jakies plotki? niekoniecznie prawdziwe, ale może coś hardcorowego i sama nie dowierza:D

Gość eva_1_
2 mies dopiero pracuję no i to jedno z największych miast w Pl, więc niemożliwe żeby coś o mnie słyszała. Poza tym prowadzę całkiem zwyczajne życie bez hardcoru