Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłość nagiego w dmuchawcach

Hahaha! Kobietom odbiło już z wymaganiami doszczętnie. Oto przykład panny:

Polecane posty

http://alterjego.pl/wp-content/uploads/2012/02/normalna-sylwetka-portal-randkowy-AlterJego.pl-2.jpg i wyobraźcie sobie, że takie kobiety potrafią napisać facetowi na portalu: sorry jesteś za niski. Jest taka selekcja, że takie lochy mogą umawiać się na sex z przystojnymi umięśnionymi opalonymi facetami. W realnym życiu też laskom odbiło i wszystkie startują do przystojniaków. Nawet te co mają po 30 kg nadwagi. Widziałem nawet taką sytuację na własne oczy. Kobiety. Logika kobiet jest taka, że ona ma siedzieć przy serialach i tyć, a on ma być modelem z własną fimą lub stanowiskiem płatnym 5000 na miesiąc i zarabiającym na nią.

Gość Tallulah****
odpowiedz jest zawsze taka sama: jak stane na portfelu robie sie wyzszy :classic_cool:

Gość gość
Jeśli są przypadki potwierdzające, że mogą mieć modela z własną firma nawet z nadwagą to czemu mają brać pierwszego lepszego?

Jasne, że tak i właśnie to jest tragizm całej sytuacji.

Dlatego trzeba z tym walczyć, żeby takie wymagania dusić w zarodku. Kobiety nie powinny nawet się ośmielać mieć takich wymagań. Sprawiedliwość jest taka. Jestem przystojny to mam ładną laskę. Jestem brzydki to mam brzydką laskę. Jestem pracownikiem MaCDonalda to mam laskę pracowniczkę KFC. A nie paskudna locha z nadwagą i pracą na kasie chce modela milionera.

Gość gość
Boli Was, że brzydkie kobiety i nawet z kiepskim wykształceniem czasami potrafia znaleźć świetnego faceta, ale już brzydki facet bez kasy i wykształcenia nie znajdzie nic powyżej czwórki. Ha! Looooser! :D

Gość gość
wymagac to sobie moze. ja lubie jak jakas loszka do mnie podbija przynajmniej mam ubaw:D

No a dziwisz się? Czy to jest k*rwa normalne, że brzydka locha znajduje bogatego modela? To się powinno karać śmiercią.

Gość gość
Piękna figurka

Gość gość
Czemu ryja jej zamazałeś? Locha bo locha ale może chociaż twarz ładna, to by troche zrekompensowała te zwały tłuszczu...

no ja sam jestem w miarę atrakcyjny( tzn fizycznie) bo kasy jeszcze nie mam. I do mnie też startowały w życiu lochy i jeszcze miały pretensje o odrzucenie. Czaicie? Mam 180, pakuję na siłce, mam kaloryferek, a podbija do mnie koleżanka laski z 30 kg nadwagi i mówi, że tamta się we mnie zakochała, a gdy odrzuciłem te zaloty to zaczęły się pretensje, płacze i najazdy koleżanek.

nie zamazałem ryja. to link z google i tak już było. Zresztą jak ktoś ma ładny ryj to raczej go nie zamazuje. A ryj u osoby z nadwagą 40 kg jest na 99% tłusty jak reszta ciała i ma podwójny podbródek.

Gość hhbnm23
O kurrrrrrrwa :D Ale potwór. Przecież ona wyszła przed chwila z tego jeziora :D autorze nie wierzę że to ma jakieś wymagania a nawet jeżeli ma to w realu każdy by ją zlal

Gość gość
a gdzie ona napisala ze ma wygorowane wymagania?

Gość gość
taaaa za bycie pustakiem też powinni karać .... ale nie śmiecią tylko tatuażem na czole " jestem piekny i jebniety "

Ma potezniejsza obręcz barkowa niż ja. To musi być dobrze zbudowany mężczyzna.

Ona akurat nie napisała, ale mam dobrego znajomego na portalach randkowych jest zalogowany i on jest normalnej budowy, ma dobrą pracę, ale ma 170 i pokazywał mi wiadomości do takich loch, które pisały mu, że jest za niski i ona jest "ładna" więc ma prawo do wysokiego. Wszystko widziałem. Dużo takich go odrzuciło. Do tego ma fałszywy profil ze zdjęciem modela i na ten profil piszą nawet te grube laski, albo matki po 40 do kolesia 20 lat o seks. Ponoć jest już taka selekcja, że młodzi 20 latkowie muszą umawiać się tam z takimi lochami, bo nie rozkłada się równomiernie i średni nie piszą do średnich, brzydcy do brzydcych i ładni do ładnich, tylko brzydkie, przeciętne i ładne kobiety piszą tylko do przystojnych, albo oczka :D

Gość gość
nie zesrej się z tej ekscytacji

Gość miłość nagiego w dmuchawca
tak się przejąłem tematem że wymckneła mi sie rzadka kupa strzałem, nie wiem czy iść umyć se doope czy dalej siedzieć i pisać emocjonujące posty

Gość gość
nie spusccie sie przypadkiem z tej pogardy i nienawisci, walikoniki domowe

Gość KenOld
to nie panna tylko rozwiedziona. ...no faktycznie normalna sylwetka :O

Tak Ale tak jest tylko na portalach. To jest świat cec***acy się innymi prawami, mój kumpel ma 175 ale jest przystojny z gęby i faktycznie mówił że tam go zlewaly dziewczyny bo z ciekawości założył profil. A w realu jest największym dymaczem na roku (był jak dla mnie bo ja zrezygnowałem ze studiów). Dosłownie bily się o niego pamiętam. Pamiętam nawet jak jedna debilka wciągnęła mnie w intrygę żeby tylko "przez przypadek zostać z nim sam na sam w akademiku". To było żałosne.

sam nie moge uwierzyć że odkryłem taka niebywałą rzecz, myślicie że przyznaja mi nagrodę Lecha Wałęsy za to ?

Gość to nie żadna panna tylko pan
Bogumil z kotłowni.

janekrys - posrałem się z wrażenia, chyba ide se powalić

Jasne. Śmiejcie się panowie. Jak dojdzie do tego, że i wy nie będziecie mogli już p******ć nic, bo już tylko model z idealną twarzą 187 wzrostu i 10000000 na koncie będzie mógł r****ć cokolwiek to wam mina zrzednie.

Gość gość
jestem kobietą i mój facet ma spełniać wymagania: musi umieć dobrze roochać i mieć duże jądra, to tyle:)

Gość gość
rzeczywiście budowa normalna jak na słonia