Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

błękitna czerń

Nudy, nudy, nudy...

Polecane posty

No przecież powiedziałem . Z drugiej strony ciekawe czy za 100 lat ktoś skojarzy np Eneya.

No fali co by wierni z radości czynili w kościołach to nie widziałem. Rytmicznego podrygiwania też nie. Zorro przy ołtarzu winko z żelaznego kielicha sobie łyka a ludziom nie daje spróbować i ludzie smutne są!!! Na kolana padają co jakiś czas a Zorro niewzruszony:-)

Zdzichu a na mszy w dospel czy jak to tam byłeś ? Tam podrygują .

A byłem a jakże!!! Takie czekoladowe z Ameryki przyjechali, tylko nie w rzymskokatolickim kościółku a u babtystów no i wymiatali totalnie. Gdyby mi kto marynarki nie buchnął kilka lat temu to bym nią nad głową z radości i poczucia rytmu wywijał!!!

Podrygują , tańczą i jest im fajnie . A co się tyczy winiacza to raz księżulo się ze mną podzielił - jak ślub brałem .

Znaczy ksiądz zacny był!!! Mnie nie dał ... sam wziąłem jak miałem 10 lat no i karierę ministranta szlag trafił i to już po mojej drugiej mszy. No bo mnie jeden podkablował, skubaniec!!!

Co ja miły nie byłem??? Tańcowałem koło niego jak jaki apostoł!!! Nawet dzwoniłem dzwonkami żeby za długo nie klęczał!!!

Ty Zdzichu zachłanny byłeś .Sam paskudo wziąłeś a nieletnim alkoholu nie wolno .Poza tym ja działkę dałem a Ty na krzywy ryj .

Zdzisiu prośba -księża ok ale Chrystusa do żartów nie mieszajmy .dobra?

Gość gość
tu sami "Niebiescy" jak dawniej milicja obywatelska :-D