Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polacy nienawidzą Żydów ? no co wam zrobili co?

Polecane posty

Gość gość

Gdyby przykładowo jakiś żyd miał fabryke dobrze płacił, zatrudniał 1500 ludzi to co nie poprosilibyscie o prace, gdyby tylko od tego to zależało? Odp.. sie od żydów, ja do nich nic nie mam, no pomyślcie ale na spokojnie, przecież to żydzi byli ofiarami w czasie II wojny, czasem ktoś napisze, że nie lubi niemców, rosjan. Nikt nigdy nie pisze, że nie lubi np. Chorwatów albo Anglików, ale jak chodzi o żydów to mam wrażenie, że jescze bardziej ich nie lubicie niż niemców i rosjan razem wzietych. Napiszcie dlaczego. Tak po prostu bez rozpisywania sie, co takiego robia lub zrobili w przeszłości? No co zrobili? Polaczki wy wstreciuchy małe biedne na kredycie i wydajacy na alkohol, fajki. jesteście tacy, że jakbyście zarabiali 10 tys, to mielibyscie długi, zarabiajac 50 tys. też byście żyli od miesiaca do miesiaca.

Gość gość
http://gg.gg/8cmq jak widać nie tylko Polacy... śmiem twierdzić, że przynajmniej 75% ludności na świecie nie lubi żydów :classic_cool:

Gość antyZydd
ojoj, nie znasz historii i faktow. Zeby to wszystko w skroce npisac to sie tak nie da niestety. ale sprobuje zwiezle i na temat. Otoz po pierwsze tuz prze wojna w warszawie zamieszkiwalo 30 procet zydow w lublinie az 60 procent. Nie byloby w tym b=nic zlego gdyby nie fakt ze zydzi trzymali ze soba...kazdego ''nie zyda' mieli za zwierze..., to nie ejst jakies tam moje widzi mi sie, ale prawda zapisana w ich biblii czyli w Torze. Kazdy nie-zyd to tzw goj. Zyd ma prawo zabic goja, g****ic zarowno dziewczynki jak i chlopcow. Poczytaj o tym, to wszystko jest zapisane w Torze. Oczywiscie jest zyd i zyd. Najwiekszym zagrozeniem sa syjonisci, zydzi ortodoksyjni. jest taki zwiazek - Swiatowa Organizacja Syjonistyczna ktorejc elem jest zrzeszanie zydow rozsanych po calym siwecie. w kazdym kraju maja swoich przestawicieli (w polsce praktycznie caly rzad). Zauwaz dlaczego kwasniewski tak bardzo bronil zydow, dlaczego jego siostra mieszka w Izraelu, poczytaj sobie (wygogluj lista nazwisk zydowskich w Polsce) to tak po krotce...reszte doczytaj sobie sam/a

Gość MAGILLA
Bo sprzedali ich na szafot do pracy jak pospolitych niewolnikow i w niby polsce ktorej nie ma robia to samo bieda jeszcze antypolski rzad chcial emigrantow wp******ic a Izrael nie przyjmuje popatrzcie tak blisko a tak daleko:)

Gość gość
gość 2013.07.27 Gdyby przykładowo jakiś żyd miał fabryke dobrze płacił, zatrudniał 1500 ludzi to co nie poprosilibyscie o prace, gdyby tylko od tego to zależało? x tacy żydzi zostali wymordowani przez nazikomune, a reszta z nich uciekła do USA, w Polsce została sama lewacka patologia pokroju Michników

Gość Laura277777777
Bo są chytrzy i zagarniają wszystko dla siebie, wszystkie biznesy, tv itd. No może nie wszystkie, to taka przenosnia, ale ogólnie ludzie na calym swiecie ich nie lubią za to, że tak naprawdę : -Żydzi poniękąd rządzą światem, szczególnie widać to w USA co drugi bogaty to Żyd, a przed wojną i w Polsce tak było, - NIe są przy tym zbytnio pomocni, nastawieni są jedynie na własny zysk i pomagają tylko sobie nawzajem, - Przez swoją religię mają się za "naród wybrany", a innych za gorszych, nie maja przy tym dystansu do siebie. A to, ze Polacy ich nie lubią to zrozumiałe po pierwsze jeszcze sprzed wojny tak zostało, a po drugie Żydzi oskarzali Polaków po wojnie , że obozy koncentracyjne były polskie i pomagalismy Niemcom. Przede wszystkim to Żydzi nie przepadaja za Polakami co widać chocby po ich zachowaniu na pielgrzymkach tutaj

Gość Laura277777777
Tzn. oczywiście są wyjątki, ale sama słyszałam co oni robią jak zjeżdzają się do nas na pielgrzymki do Oświęcimia. Bluzgają na Polaków, śmiecą, sama widziałam jak wysiadali na Okęciu jak się zachowywali :O Masakra jednym słowem... I jak tu ich lubić skoro oni zwyczajnie nie lubią nas? I jeszcze uczą dzieci w szkołach, że obozy koncentacyjne były polskie i my pomagaliśmy Niemcom... Wystarczy obejrzeć film Polanskiego, ktory jest Żydem, "pianista". Tam jest właśnie pokazany jego nieprawdziwy pogląd na to jak było na wojnie. Szczególnie w scenie gdzie Żydzi wychodzą z getta na "polską" stronę i tam jest wszystko pięknie ladnie, dobrobyt, tak jakby Polaków wojna nie dotkneła tylko Żydów

Gość nienawidzężydów
Bo za dużo polaków za nich zginęło a oni się nawet nie odwdzięczyli tyle w temacie .

Gość fghijk
Hitler był Żydem.

Gość gość4242
Dlaczego Żydzi nienawidzą Polaków?