Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO LUDZIE SA TAK OKRUTNI

Polecane posty

Gość gość

siema dlaczego ludzie sa tak okrutni

Gość gość
Bo głupi i nieszczęśliwi. Okrucieństwo wynika albo z chorej psychy albo z poczucia nieszczęścia.

Gość gość
ludzie sa okrutni, bo sa szczurami, od 20 lat rzadzacy sie o to staraja... Sprzedali nas zachodowi i kazdemu pasi to, ze ludzie sa jak szczury, wtedy maja nadmiar, do wyboru do koloru super robociki za miske ryzu i kazdy z nich czuje sie lepszy od drugiego, dopoki nie zostanie wyrzucony na smietnik historii tak ok 45 roku zycia, wtedy przychodzi otrzezwienie...

Gość gość
no tak ale oni mysla ze cos napisza na tym p*********m portalu i sa happy niech nie bd tacy do przodu bo ich sznuruwki wyprzedza

Gość gość
wiecie co ja dzisiaj widziałam, jak sąsiad sąsiadowi na złość robi. była taka dziewczynka 12lat co chciała tam coś sobie zarobić, a ta stara sąsiadka zmajstrowała wagę zeby dziecko miało mniej pieniędzy(mniej kg) połowy jej nie naliczyła co urwała,a dziecko w taki gorąc dziś pracowało.

Gość gość
to czemu milczalas?... swiat nie dlatego jest zly, ze zli ludzie robia zle rzeczy ale dlatego ze ci co te zle rzeczy widza, milcza...

Gość gość
miulczałam? oczywiście,ze powiedziałam,ale co ja miałam do gadki jak takiego człowieka nie przegada, ona ma zawsze racje to co miałam się z nią bić?