Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiddeninsomnia

Ile jest tu takich dziewczyn, kobiet jak ja?

Polecane posty

Gość hiddeninsomnia

Podejrzewam się o coś a'la aseksualizm lub jakąś skrajną awersję do seksu, związków, a mimo wszystko ciężko jest mi zasypiać wiedząc, że obok nie leży jakiś kochający, sympatyczny, pociągający facet, przy którym zasypiałałabym spokojniej. Brakuje mi rozmów z kimś takim, wspólnego spędzania letnich wieczorów np. na koncertach. Bacznie przyglądam się ostatnio pewnej parze i zazdroszczę im jakiejś cząstki tego, co mają. Chyba po raz pierwszy przyznałam się sobie, że coś takiego odczuwam.

no ja mam tak samo. i też kiedyś byłam zazdrosna o atmosferę w związku przyjaciół, dopóki nie weszłam na forum i nie wyobraziłam sobie, że i oni tu się nie obsamorwują :-P

Gość gość
To ja mam na odwrót, lubię seks, trzęsie mnie na myśl o budzeniu się koło kogoś i byciu razem codziennie.

ja bym chciała takiego partnera-kumpla, niekoniecznie z nim mieszkać, przecież można robić razem tyle fajnych rzeczy seks byłby dla mnie obowiązkiem, jak wizyta u gina przy grzybie, obrzydza mnie ta czynność, obrzydzają mnie organy, obrzydza mnie cel (dzieci) i to, że najprawdopodobniej po stracie dziewictwa będzie mi wszystko jedno z kim. i już nie będzie tak romantycznie - jak nie Ty to tamten. i to się nazywa miłością:O wszystko gówno. z punktu widzenia aseksa;)

Gość hiddeninsomnia
brokeninside87 partner- kumpel wydaje się być całkiem ciekawą "opcją"