Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czasem trudne do zniesienia

Polecane posty

Gość gość

Czasem przebywanie wśród ludzi jest trudne do zniesienia .. Dużo ludzi składa mi z byle okazji .....życzenia znalezienia faceta [ może nie wszyscy ale większość ] \Mnie wydaje się to nie na miejscu . [Jestem po 30 tce ] i chyba w końcu dla otoczenia z pracy powinno stać się to oczywiste że skoro nie znalazłam nikogo do tej pory to już nie znajdę , że takie życzenia jakie mi składają niektórzy powinni sobie darować bo już to nie na miejscu jest z ich strony . Powinni pogodzić się z faktem że jestem starą panną i nie mówić mi czego oczekują ode mnie ale powinni zaakceptować mnie taką jaką jestem czyli bez męża i bez dzieci. A do tego uważam że nie na miejscu jest że kierownictwo składa takowe życzenia nie na miejscu , bo w pracy nie powinien nikt interesować się tym czy masz męża czy też nie . Ja o tym nie opowiadam na co dzień ale jak pracuje się z kimś kilak lat to ludzie wiedzą , bo to wynika z rozmów . Czy uważacie że inni naruszają moje granice prywatności i czy to jest na miejscu ich zachowanie ? i rada , może prośba dla innych jak macie w otoczeniu np. w pracy starą pannę to nie składajcie jej takowych życzeń bo ona z tym żle się czuję ...

Gość gość
trudne do zniesienia jest przebywanie polskim środowisku bo Polska to zaścianek totalny brak akceptacji jeśli ktoś robi cokolwiek innego niż reszta ubiera się inaczej ma inną orientacje itp... a TY skoro mieszkasz w tym ciemnogrodzie to się męcz się że wyzywa cię ktoś od starej panny

Gość gość
no co Ty powiec ze masz tylu chetnych ze nie wiesz ktorego wybrac ;) przeciez mloda jestes i nie daj sie,beznadziejni ci ludzie

Gość Pudlo wiagry Sp. z o.o.
wolisz zeby ci zyczyli znalezienia slownika ort., kupienia sobie wagi, wymiany glowy z najblizsza owca czy uzywania duzej ilosci tapety na twarzy zeby zakryc to paskudztwo co sie w lustrze odbija rano?

Gość gość
ludzie niestety uważają że jak kobieta po 30 to powinna brać faceta obojętnie jaki aby tylko nie była sama bo zostanie napiętnowana ;/ a są kobiety które szukają mężczyzny takiego aby móc się z nim porozumieć w jakiś sposób intelektualny ......a nie tylko brać faceta dlatego że ma inne genitalia niż ona

Gość miła hgfdsa
Jakbym chciała koniecznie się z kimś związać dla uspokojenia społecznych oczekiwań, to brałabym pierwszego, który brałby mnie, a że mi się gość nie podoba, albo nie za bardzo inteligenty, to kogo to obchodzi, powinnam być szczęśliwa w małżeństwie!

Gość gość
autorka tematu moja waga jest w normie ortografia była zawsze na 5 a twarz mam normalną czyli przeciętną makijaż normalny tzn delikatny .,.....

Gość ja ci radzę dobrze
a po co ci mąż mając męża będziesz mieć same problemy ] będzie cię zdradzał z młodymi d****i ...20 letnimi ... będziesz mu prać sprzątać gotować a do tego biegać do pracy ... kobieto nie popełniaj błędu i nie wychodż za mąż oto moja dobra rada!!!!!!!!!!!!!!!