Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna 777

Uwierzyć, czy nie?

Polecane posty

Gość niespokojna 777

Witam wszystkich forumowiczów, piszę, bo mam dylemat i nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Ostatnio zauważyłam na szyi mojego chłopaka malinkę, którą z resztą skrzętnie ukrywał pod kołnierzem koszuli, a która na pewno nie została zrobiona przeze mnie. Wytłumaczył, że zrobił to jego pijany kolega, który po nagłym przypływie uczuć przyssał się do jego szyi i zrobił mu tą malinkę. Osobiście uważam, że to śmieszne i nie uwierzyłam mu, a on przysięgał na swoją matkę, że tak właśnie było jak mi powiedział. Jak dla mnie do żałosna ściema, a co wy o tym myślicie? Powinnam była mu uwierzyć? Jestem z nim nadal, ale mimo wszystko jestem niespokojna, a jakie jest wasze zdanie? Pomóżcie...

Gość gość
zapytaj tego kumpla

Gość gość
Hehehe, kolega??? No wez przestan. jakby tak faktycznie bylo, to by jej a nie chowal tylko ci o tym powiedzial odrazu. A nawet jesli, to co, nie mogl kolegi odepchnac. to nie jest musniecie ustami...

Gość niespokojna 777
Tego kumpla bez sensu jet pytać, bo i tak będzie go krył, jeśli on tego nie zrobił.. A pytałam dlaczego od razu nie powiedział, to tłumaczył, że to przecież wstyd się przyznać do czegoś takiego że mu kolega zrobił malinkę, a zanim go zdążył odepchnąć, to on już ją zrobił. Jestem bardzo zła jak o tym pomyślę, bo jednak nie mogę w to jakoś uwierzyć...