Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ovelia

Minimum 5 kg w 3 tygodnie

Polecane posty

Gość bszusia
zwazylam sie i mam 54 kg wzrost 154. Takze 5 kg musze sie pozbyc zeby czuc sie komfortowo. Przede wszystki brzucha sie pozbyc trzeba 1000 -1200 kalorii to chyba dla mnie za duze wyzwanie bo musialabym zaczac liczyc owe kalorie i po przekroczeniu czulabym sie fatalnie psychicznie. Ale oczywiscie bede zwracac uwage na kalorcyznosc. Boje sie wieczornego ataku glodu. Dukana nie wybralabym ze wzgledu na brak roslin w 1 fazie. To dla mnie nie do pomyslenia zeby bialkiem samym sie faszerowac. Tzn jeden dzien to jeszcze spoko ale juz np 3 dni samych bialek to byloby straszne :) SB nie znam- zaraz poczytam

Gość dieta_dieta
bszusia SB jest super (no moze oprocz pierwszych dwoch tygodni, ale i tak lepiej niz na Dukanie). Stosowalalam ta diete w przeszlosc. Teraz chce zrezygnowac z jakichkolwiek diet "cud" i wprowadzic stale, zdrowe nawyki nie tylko w czasie walki z kg. U mnie bardzo duzy spadek wagi. Z -2.5kg na -3.7kg pomimo zjedzenia sporej ilosci ryzu i owocow :P Ciekawe czy jutro waga pojdzie troche w gore. Dzisiaj wieczorem biegam :)

Gość ulitka777
pewnei z esb jest lepsza od dukana jest wiecej mozliwosci nawet w tej 1 fazie choc najlepsza jest 2 i 3 ;)

Gość gość
ile jecie kcal na dzien>?

Gość bszusia
obawialam sie wczoraj wieczoru i faktycznie latwo nie bylo. wtranzalalam pomidory, by oszukac moj worek zoladkowy. W ogole zjadlam bardzo duzo surowych warzyw i mnie troche napompowalo. Dzis jest goraco, wiec zjadlam na razie niewiele. Ale po 17 zrobie sobie obiadokolacje. W planie kotlet drobiowy z 2 surowkami.

Postanowiłam nie ważyć się kilka dni. To działa na mnie demotywująco, bo akurat dostałam okres, a w czasie okresu ważę więcej. Dziś i pojutrze czekają mnie spotkania z alkoholem, więc trochę kalorii niestety wpadnie.

Gość gość
ile schudlyscie juz? nie wiem jaka diete zazcac , mam ok 4 kg do zrzucenai

Gość gość
Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu Chiński meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex NOVOSLIM, ASYSTORSLIM, Meridia i itp- trucizny. TO TOKSYCZNE CHIŃSKE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną metodę odchudzania. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

Gość gość
No i jak tam idzie odchudzanie autorko?

W porządku, choć 7-ki nie uda mi się zobaczyć niestety. Nie osiągnę też celu 5 kg w 3 tyg. :( Jak na razie zgubiłam 3 kg, mam 82 kg.

Gość gość
schudłam 4 kg w 2 tyg. nie mam określinej diety, raz dziennie coś słodkiego i owocowe musli na drugie sniadanie. Kalorie liczyłam przez 3 dni potem dałam sobie spokój , wychodziło 1500- 1800 na dzien. Teraz rozumiem ze podstawa to ćwiczenia, codziennie 1-2 h a waga leci ! bez głodowania . ćwicze schudnij z jillian w 30 dni i plus raz bieganie ok. 6 km albo skalpel. do konca wrzesnia planuje zrzucić w sumie jeszcze 5 kg

Gość gość
autorko - wazne, ze kg poszly w dol. 1 kg na tydzien to zdrowa utrata wagi. Pomysl, ile kg mozesz zrzucic do konca roku przy zachowaniu obecnego tempa. Nie poddawaj sie!

Adipex Retard 15 mg. Lek jest oryginalny z Czech, wysyłka ze sprawdzeniem zawartości. Kontakt: alowi@wp.pl