Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka3334

Idealna żona wgl facetow

Polecane posty

Gość gość
bogata :classic_cool:

Gość gość
piekna, zgrabna, inteligentna, dobra

A co miala by robic w domu ? Wolelibyscie zeby pracowala czy siedziala i zajmowala sie dziecmi?

Gość gość
młoda, ładna i mądra dobrze żeby pracowała, kobiety bez pracy wariują ;-)

Gość gość
ładna i mądra- rozumiem. ale dlaczego, zeby pracowała ? nkie potrafisz utrzymać rodziny ? typowy facet nieudacznik, zmusza kobietę do pracy, bo sam nie potrafi zarobić... męska pipa i udaje takiego postępowego .....

Gość gość
i jedno źle i drugie - jak bedzie siedziała w domu to zgłupieje prędzej czy później jak będzie chodziła do pracy to będzie miała okazje do flirtów 😠

Moj powiedzial ze ja bede w domu zajmowac sie dziecmi a on pracowal :-) mam nadzieje ze zdania nie zmieni

Gość gość
no tak, niech kobieta pracuje , bo niby będzie nudzić się w domu.....a tak na prawdę to nie potrafi sam zarobić na utrzymanie rodziny ..... buhahahhah.......... stary numer ............

Gość gość
Slużąca :D

Gość gość
bu ha ha z kim ja piszę? Z debilką? Kobieta bez pracy wariuje, wiem z doświadczenia, więc spal się z tymi idiotycznymi wnioskami nie będzie chciała, to nikt jej nie zmusi

Gość gość
ja myślę,że nie chodzilo mu o konieczność pracy i finanse, po prostu dobrze, gdy kobieta coś robi i to nie tylko chodzi na zakupy, do kosmetyczki i robi obiad, no o czym gadac z facetem jak sie nic nie robi cały dzień? kobieta może pracować za najniższą stawkę byle coś robiła, praca jest fantastyczna, możliwość rozwoju, poznawania ludzi

Gość gość
panna w domu by zwariowala po roku, gora dwoch

Wg mnie jesli nie bedzie sknera i zalowal kasy na dzieci i na mnie to bedzie ok ale jak mu cos nie spasi to pojde do pracy;-) prawdziwy mezczyzna poeinnien utrzymywac rodzine a kobieta zajmowac sie domem

Gość gość
jeśli facet ma dość pieniędzy to kobieta nie musi pracować, ale pasję dobrze żeby miała, bo zacznie się frustrować

Gość gość
Piękna Inteligentna Zgrabna Dobra Ambitna Przeczytajcie pierwsze literki :classic_cool:

Gość gość
myślę że na dzieci decydować powinny się osoby które to udźwigną, matka ma być z dzieckiem, to dla mnie oczywiste, tymczasem myślimy że jakoś to będzie i co jest? Nie trzeba daleko szukać...

Wlasnie o to mi chodzi jesli on decyduje ze da rade nas utrzymac to ja moge sb pojsc na silownie basen czy na spacer z dziecmi lub do znajomych a to co ja bd robila na codzien to on bedzie mogl z nami milo spedzac zas w wolnej chwili heh nie chodzilo mi o to ze bede siedziaka na tylku i nic nie robila ja wrecz nie znosze nudy:-D

Gość skromna niunia
ja jestem tak zajeta ze nie mam czasu pracowac

Gość gość
pamietam w podstawówce było kilka mam, które nie pracowały, były na ogół tęgie, gadatliwe, nie wyglądały na kobiety sukcesu, ich dzieci, najczęściej synowie wyrosli na maminsynków :( córki na kobiety szukające swojego sponsora :( a ja pamietam,że na tamtym etapie mając 7 lat zazdrościłam,że mama cały dzień w domu, to pewnie swietnie sie bawią,uczą razem itp. pozniej zaczelam doceniac co znaczy praca, dzialalnosc naukowa mojej mamy, kiedys nie rozumialam dlaczego od zabawy ze mną wolała te nudne książki...dzisiaj rozumiem. I cieszę się,że opiekował się mną tata. Ja wyrosłam na dość silną kobietę,taką niemal męską, sama sobie umiem poradzić ze wszystkim, jedyny problem mam taki,że nie wyobrażam sobie niańczenia dziecka, na szczęście mój obecny partner bardzo lubi dzieci, piersią dziecka co prawda nie nakarmi...

Gość gość
Hehe. No to pisze ci moją kuzynke ona stomatolog otwiera swój gabinet, on ma swoją firmę, swoich pracowników zarabia kupę kasy. Spytałam się jej po co ma pracować a ona do mnie jak to po co dla siebie, że nie po to kończyła ciężkie studia żeby teraz siedzieć w domu. Kobietą chcą.pracować

Gość skromna niunia
ale tatuś był, dla mnie to bez różnicy, ważne żeby jedno z rodziców a oboje z**********i

Gość Heniuś
Odpowiedni poziom intelektualny, materialny oraz moralny. To jest absolutnie wymagane. I musi o siebie dbać, ale już nie musi być jakoś szczególnie piękna - może być nawet poniżej przeciętnej. No i nie może być aseksualna ani z niskimi potrzebami, niestety dziś w większości baby tylko potrafią się chwalić co to nie one a przecież od razu da się wyczuć czy ktoś podchodzi do tego z pasją czy z obowiązku. Kłodom w łóżku dziękujemy. Nie akceptuję zdradzania itp. więc moja przyszła żona musi lubić seks ze mną - innej opcji nie ma.

Gość znam cie, nie zjem cie
Kijem bym cię nie dotknęła Heniu, wstrętny, zboczony, niski brzydalu 😠