Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zalamana..moj dziadek zmarl wlasnie;(((

Polecane posty

Gość gość

Ja mam nerwice lekowa wlasnie dzwonili ze szpitala ze jedyny dziadek ostatni jaki nam zostal zmarl. Nie mam juz ani babci ani dziadkow;((( smutno mi. Brakuje mi teraz mojego bylego chlopaka..on w takich sprawach zawsze mnie Przytulal rozmawial ze mna a teraz nie mam nikogo poza rodzina ktora jest smutna..;(

Gość gość
Dzwonili ze szpitala,chłopak ,też zmarł,szok !!!!!@

Typowa laska obecnych czasów. Zmarł członek rodziny a ona myśli o kopulacji

Gość eeee yyyyy uuuuu
ciesz sie ze ich w ogole mialas, ja np nie mialam, rodzicow tez nie mam

Gość gość
Co??? O jakiej kopulacji? Poprostu mam nerwice lękowa glowno wiesz pewnie jak to jest ją miec! Boje sie rozumiesz mam mnostwo przeokropnych mysli! Czuje strach, lęk! Rozumiesz i jestem sama! Nie mam sie do kogo przytulic i komu wygadac z tego co czuje! A moj byly zawsze byl dla mnie dobry zawsze mnie wysluchal, przytulil! W jego ramionach czulam sie bezpiecznie! I wiedzialam ze nie jestem mu obojetna! Teraz jestem zalamana i nie mam do kogo sie odezwac bo w domu kazdy w milczeniu przezywa to na swoj sposob zawsze tak bylo, nigdy nierozmawialo sie z na takie tematy tylko sprawe przemilczalo..kazdy udaje mocnego psychicznie ale ja jedna mam nerwice i zle mi z duszeniem uczuc!

Gość gość
z kolezankami pogadaj,zawsze cos

Obecne pokolenie jest rozwydrzone. Doszukuje sie w sobie wielu chorób i ułomności. Tylko po to żeby móc bez ograniczen korzystać z udogodnień w tym samym czasie.

Gość gość
janekrys, widać, że żadna Cię nie chce bo skaczesz po tematach i patrzysz jak tu jakiejś dosolić, młody, na szczęście nie każdy tak myśli jak Ty dzieciaku

Gość gość
janekrys, nie rozwydrzone tylko słabsze, to nie to samo co tzw. przed wojenny materiał, dawniej wszystko było zdrowsze: woda, powietrze, plony a teraz zatrucie wód, zanieczyszczone powietrze, chemizacja w rolnictwie, koszmar dla tego pokolenia i następnych. zanieczyszczenia mają wpływ na psychikę stąd taki obraz, że młodzi rozwydrzeni.