Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiuytrew45

zerwałam dziś z nim oceńcie to :/

Polecane posty

Gość oiuytrew45

zapytałam się dziś faceta czy robił jakieś badania na choroby przenoszone drogą płciową bo znałam jego byłą i wiem że miała kilkunastu facetów. A on mi mówi że robił razem z kolegą badania na hiv jeszcze przed związekiem z nia, to się pytam po co ?? Po co 22 letni wtedy facet robi badania na hiv ?? A ten mi mówi że tak po prostu. Potem powiedział że był kiedyś w burdelu ale tylko zawiózł kolegów po pracy na dziwki tam a on tylko na nich czekał i pił piwo. Boże jak to usłyszałam to mnie zatkało :O wstałam powiedziałam że nie chce go więcej znać i nie mam ochoty zadawać się z dziwkarzem. Zerwałam z nim i jak o nim myślę to mnie autentycznie obrzydza bo doskonale wiem że spał z jakąś dziwką tylko mi tego nie powie bo po co robiłby badania na hiv!! , w dodatku zaczęłam się bać że mnie ten debil czymś zarazil. Bo prostu nie moge uwierzyc z kim ja byłam przez 2 lata.

Gość gość
1/10

Gość oiuytrew45
W pluszowym porożu jelenia na głowie i nogą od stołka w pupie zachwycam się wschodem słońca na jednej z nadbałtyckich plaż w okolicach Kołobrzegu.

Gość Anja Sraakaa
Ja mam podobny problem tyle,że z córką.Nie wiem co robić bo ona słucha płyt takiej grupy rockowej której członkowie biora narkotyki a ja nie chcę aby ona przez coś złapała.

Gość oiuytrew45
Dziś na plażę pojadę sobie rowerem stacjonarnym.:)Zapowiada się piękny dzień.:)

Gość Anja Sraakaa
Heh.Ja też jestem nad morzem właśnie.Dziś kupiłam sobie wspaniały czepek do pływania wykrojony z arbuza.:)

Gość gość
:D:D:D:D