Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurdupel.

Myślę o Nim, chociaż wcale nie chcę.

Polecane posty

Gość Kurdupel.

Jestesmy daleko od siebie, jednak czuję, jakby był tuż obok. Rano wstaję myśląc o Nim z dziwnym uciskiem w sercu. Zdarza mi się przebudzić w nocy z tego powodu. Nie mamy kontaktu. Dlugo sie nie widzielismy. Co jest, do cholery?

Gość gość
no, zrobił ci dobrze chociaż raz i chcesz to powtórzyć

Gość Kurdupel.
Oj, nie zrobił dobrze. Tęsknota? Nie chcę za nim tęsknić, kiedy nawet o mnie nie pamięta zapewne.

Czasami nie mamy na to wplywu :) zajmij się czymś, żeby przestać myśleć albo poznaj kogoś..od razu wywietrzeje Ci z głowy:)

Gość Kurdupel.
Tyle, że ja mam kogoś. I źle się z tym czuję, że myślę o kimś innym, bo to nie w porządku.

Gość gość
Jestesmy daleko od siebie, jednak czuję, jakby był tuż obok." X kolejny pedaU :o

A kto to dla Ciebie jest?Ja mialam podobnie w 2 przypadkach i łączyło je zakonczenie.Nagłe, niespodziewane, pełne żalu, niezrozumienia i łez. W jednym przypadku do dziś myślę o tej osobie, w marcu minął rok, ale nie mogę się z nią pogodzić.Łatwiej jest gdy wszystko się sobie szczerze wyjaśni,z doswiadczenia wiem że gorzej przeżywa się istorie niby skonczone ale niedopowiedziane

Gość Kurdupel.
Nie ma możliwości wyjaśnienia, bo nie mamy kontaktu. Można powiedzieć, że "nikim". Z mojej strony zauroczenie, z jego-nic szczególnego.

Gość Łuk
To o kim tak wciaz myslisz dziecinko?Pewnie o "C". PS:Rzeczywiscie bardzo nie wporzadku.

Gość gość
Kolejna opowiesc z cyklu:jak przyprawilam facetowi rogi.Żal.