Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kursantka1234567890

Jaki kurs wybrać?

Polecane posty

Gość kursantka1234567890

Mam 23 lata, chciałabym zacząć w końcu coś robić zamiast zasilać szeregi bezrobotnych. Zamierzam pójść na jakiś kurs (po studiach - zarządzaniu - pracy nie ma...). Rozważam coś kosmetycznego, tj. - kurs masażu - kurs wizażu - kurs stylizacji paznokci - kurs kosmetyczny Po którym będę miała największe szanse na zatrudnienie?

Gość gość
kosmetyczny i stylizacji paznokci. Znajoma najpierw zrobiła studium kosmetyczne, tak jej sie spodobalo, ze poszla na studia - kosmetologie. Teraz ma wlasny gabinet i zatrudnia 6 osob

Gość awawa
Zrób sobie kurs wizażu i stylizacji jest połączony ogólnie z Kreowaniem wizerunku wiec może być całkiem ciekawy i fajny widziałam zdjęcia po sesji fotograficznej dziewczyn, które skończyly ten kurs i wygląda to bardzo profesjonalnie

Gość gość
kinia777 ja też byłam w szkole select na kursie tylko z fryzjerstwa, odnalazłam w końcu swoje powołanie hehe :D ale sie działo :D bardzo sobie chwalę tą szkolę, nigdzie się tyle nie nauczyłam co tam - pełna profeska:p już w drugim tygodniu tak się rozkręciłam że klientki ustawiały sie do mnie w kolejce:P hm.. muszę chyba otworzyć swój salon skoro takie mam rwanie :D co myślicie ?:P

Gość gość
moja koleżanka też kończyła szkołę SELECT i świetne makijaże robi, też bym chciała takie robić. Z tego co wiem bardzo chwaliła Kinge instruktorkę.

Gość jagna098
Cześć. Skoro piszesz na forum, znaczy że masz opanowany komputer. Ja postanowiłam zająć się robieniem stron internetowych. Najpierw przerobiłam kurs html dla początkujących http://codemy.pl/kurs_html_css potem inne, korzystałam z wielu poradników i dzisiaj spokojnie robię stronki dla małych i średnich firm.

Gość gitek
Html to może być niezły pomysł. Na https://chcesieuczyc.pl/ też mają porządne kursy z tego zakresu. 29 zł za miesiąc i dostęp do wszystkich kursów jakie mają.

Gość gość
Ja ze swojej strony w kwestii kursów kosmetycznych mogę polecic ci swietne miejsce www.pimik.pl , gdzie możesz się wiele nauczyć i łatwiej pozniej załapać jakąś prace.

Gość gość
Ja zdecydowałam się na kursy typu przedłużanie rzęs metodą objętościową, rekonstrukacja brwi ... Mam mnóstwo klientek na te usługi. Zdecydowanie teraz jest szał na takie upiększanie się, kursy robilam w Select w Warszawie. polecam

Gość gość
Kurs wizażu - I i II stopień w PRO Make Up Academy w Warszawie-mają najlepsze opinie i piękne prace kursantek.

Gość monikasdf
Kurs kosmetyczny jeśli to lubisz. Polecam Akademię HairXtend Poland Robiłam tak kurs makijażu pernamentngo i mogę wszystkim polecić z czystym sumieniem. Kurs odbywa się pod czujnym okiem profesjonalistów jest bardzo przyjemny naprawdę warto http://www.hairxtend.pl/training/260

Gość aurelia_
Ja bym radziła wybrać się na kurs masażu. Obecnie mnóstwo osób decyduje się na masaże, czy to po to, aby poprawić stan zdrowia, czy po to, żeby po prostu odpocząć i zrelaksować się. Można rozważyć założenie własnej działalności, wg mnie klientów nie powinno brakować. Ale podstawą jest oczywiście specjalistyczny kurs masażu. Wiem, że takie kursy organizuje Centrum Doskonalenia Masażu, są to zarówno kursy indywidualne, jak i grupowe http://www.szkolamasazu.com/index.php?id=kursy .

Gość gość
Polecam kurs masażu, w dzisiejszych stresujących czasach jest popyt na gabinety masażu. Ja kończyłam kurs w www.kursal.pl. Nauczyłam się solidnie wszystkich podstaw, krótki czas byłam na stażu, a potem otworzyłam prywatne studio. Wiedzie mi się bardzo dobrze. Pozdrawiam wykładowców z ośrodka. Polecam

Gość gość
Mam ukończony kurs masażu w Bydgoszczy w www.kursal.pl. Bardzo kompetentnie i profesjonalnie przekazywana wiedza i możliwość faktycznego jej zdobycia, a nie tylko papierku.

Gość gość
Warto zrobić dobry kurs zawodowy. Oferują kursy wszelkiego rodzaju, od technicznych, branżowych po szkolenia miękkie. Świetna firma, doświadczeni fachowcy prowadzą kurs ciekawie i interesująco.