Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sowieta z małopolski

Żadna przeszłość seksualna nie jest do zaakceptowania

Polecane posty

Gość Magdajeszczedziewica
Moga miec cztery. Ale to juz Allah zadecyduje.

Gość gość
Ja czekałam na tego jedynego, nie wyobrażałam sobie zrobić tego z kimś kto później mnie zostawi i będzie się szczycił kolegom że mnie przeleciał. A chętnych było wielu O co to to nie!!!, udało mi się i spotkałam chłopaka który też miał podobne zdanie. Obecnie jesteśmy 6 lat po ślubie i jest nam razem cudownie, sami uczyliśmy się pieszczot, powoli spełnialiśmy swoje fantazje i ani przez chwile nie żałowałam że nie miałam innych partnerów... Tak więc można, tyle że w dzisiejszych czasach , prawiczki i dziewice mają przerąbane

Gość gość
a do jakiego wieku czekalas?

Gość gość
a ja zaluje ze nie poszalalam przed slubem, teraz non stop ten nudny do wyrzygania c**j, przez 8 juz lat

Gość xsessmmen
a gdzie miejsce na milosc myslisz ze sex to sprawa bycia dziewica i prawiczkiem ze tylko prawiczek ma prawo do dziewicy a gdzie milosc ? uczucia ?

Gość gość
wszystko rozumiem i każdy jest inny. Więc czy chcecie czekać do ślubu czy nie to wasza sprawa. Pytanie skąd pewność że nawet po ślubie nie zostawi? Przecież różnie bywa. Trwałość związku nie zależy od tego czy był wcześniej sex z kimś innym czy też czekanie na tą właśnie osobą. Tak moim zdaniem

Gość gość
no wlasnie chodzi o to, ze skoro juz to robił z jakąś którą kochał to wybrał tą swoją gołębicę i powienien na tym poprzetać, a nie r****ć inne dziewice zabierając innym facetom to co im się należy to nieuczciwe i powinni za to obcinać jaja wraz z fiutem

Gość gość
tylko że tak żeby byli razem od tego pierwszego razu do ostatniego w życiu to się rzadko zdarza. Znajoma tak czekała do ślubu jej facet też i całe małżeństwo trwało 2 lata. Wcale nie tacy młodzi byli 25 lat oboje mieli. Znali się od 8

Gość gość
"powienien na tym poprzetać, a nie r****ć inne dziewice zabierając innym facetom to co im się należy" - sorry facet nic ci sie nie nalezy, nie masz automatycznego prawa do zadnej kobiety,dziewicy czy nie, ewentualnie mozesz sam sobie wywalczyc czyjes wzgledy

Gość gość
mam, należy mi się tzw. druga połówka i wara mi od niej

Gość gość
tak? a kto ci zagwarantowal takie prawo? kto ci to obiecal? druga polowka to przywilej a nie prawo.zapamietaj to sobie.

Gość gość
tak napisano w biblii

lepiej nie pytajcie swoich rodziców o te sprawy, bo musielibyście ich okaleczyć. Rzadko którą kobieta zostaje ze swoim pierwszym partnerem. W przeciwieństwie do facetów. Bo ona może znaleźć bez problemu. Facet już niekoniecznie.

gdybym tak na to patrzyła to nie miałabym teraz świetnego faceta, więc się nie zgadzam z autorem.

Gość xsessmmen
nie popieram r****czy tylko normalnych ludzi i tyle !

Gość gość
akurat pokolenie PRL-u zwykle było wierne, wtedy samotna matka to był ewenement i powód do wstydu tak samo utrata dziewictwa przed ślubem było powodem do wstydu i to slusznego zresztą

Gość gość
Moorland - mogłas miec lepszego, czystego a nie jakiegoś uzywanego

Gość gość
ZAZWYCZAJ tak jest że pierwszy chłopak nie zostaje mężem. To normalne, tylko po co z nim w łóżku ląduje jak go nie jest pewna?

Dla mnie to żaden wyznacznik i moim zdaniem nie ma lepszego od kochającego, pracowitego, zabawnego faceta z którym się dobrze dogaduję. :)

Gość gość
kazdy ma prawo do swoich marzen,sa dziewice i takiej szukaj,sa latwe jednostki tzw puszczalskie i nie dziwne ze to bardzo zniecheca a wlasciwie calkiem eliminuje,sa tez osoby bardzo wartościowe którym nie wyszlo a maja przeszlosc i to jest do zaakceptowania,co kto lubi dla kazdego jest wybor

Gość gość
Ja mysle,ze po prostu nie umiecie zdobyc zadnej kobiety. Wiec wmawiacie sobie,ze szukacie dziewic. A ze dziewice podobno wyginely to nie mozecie znalezc, i tak do usranej smierci. Dobra wymowka dla bycia prawiczkiem. p.s. dziewice zyja i maja sie dobrze, po prostu latwo powiedziec,ze wszystkie sie puszczaja i dlatego wolicie byc sami...prawda taka,ze zadna was nie chce,dziewica czy tez nie.

Gość gość
Nie ma wartościowych osób którym nie wyszło. Instrumentalnie potraktowali swoje i czyjeś narządy płciowe = wniosek = nie są wartościowe. Gdyby się tylko całowali, chodzili za rączkę wtedy mogłoby się im nie udać i to by było do zaakceptowania.

Gość gość
akurat sie mylisz - była ładna dziewczyna która nie tylko mnie chciała ale nawet zaczeła coś mówić o wspólnych naszych planach na przyszłość, ale musiałem ją spławić po tym jak mi powiedziała, że nie jest dziewicą

Gość gość
nawet po tym jak ją spławiłem pisała mi po roku zyczenia na święta więc zależało jej

Gość gość
Seks w domyśle, na celu ma spłodzenie potomka. Jeżeli jakaś/iś kobieta/mężczyzna robili to wcześniej, to znaczy, że już wybrali. Ja nie rozumiem, nie przeszkadzałoby wam kobiety, gdyby facet był w 3 związkach, każdej kobiecie w nich mówił, że kocha, że zrobi wszystko, a jak motylki w brzuchu przeszły i zaczęli się sobą nudzić, to szukał następnej? Nie przeszkadza wam bycie tą kolejną?

Gość gość
ciekawe czemu ludzie przykladaja az takie znaczenie do seksualnosci. to zwykla czynnosc,zadne sacrum, cos normalnego w zwiazku, powaznym czy niepowaznym. jednak katolicyzm od dziecka potrafi niezle poprzestawiac w glowie.pamietam jak dawno temu plakalam ze pojde do piekla bo wzielam swietokradzko komunie;) na szczescie mi przeszlo,bo z takimi przekonaniami to dzisiaj bylabym znerwicowana i uprawiala swiety akt malzenski po ciemku przez dziurke od pizamy

Gość gość
Czyli to, że kocha ciebie, podobnie jak kochał kilka poprzednich, nie robi ci żadnej różnicy?

Gość gość
widac nie masz poczucia wlasnej wartosci