Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska to dno

Polecane posty

Gość gość

Wszystko jest gorszej jakości, niż w innych krajach, jest więcej dresów, alkoholików, patologii niż gdzie indziej. Nawet te cholerne strony internetowe polskie są robione tak, że śmiech na sali. Przykład podszywania na kafeterii czy sztucznych komentarzy na pudelku. Polska to kraj trzeciej kategorii.

Gość Kwasny Olek
zalezy jak dla kogo :P

Gość rewtrewtre
Najwidoczniej nigdy nie byłaś w Rosji :D Poza tym strony mamy ładne, pudelek należy do o2, a o2 robi wszystko na odp*****l byle można było reklame wj***ć. 🖐️

Gość gość
Rosja ma przynajmniej jakąs pozycje w świecie, Polska jest niczym Polska to jakaś odległa wioska, gdzie jest mnóstwo pijaków i meneli i gdzie były obozy koncentracyjne- tak uważa przeciętny amerykanin

Gość gość
przeciętny amerykanin kopuluje z murzynem w ramach integracji społecznej

Gość gość
co nas to obchodzi co myśli o polsce przeciętny amerykanin. Ważniejsze dla mnie jest to jak nas widzą przeciętni czesi niemcy czy słowacy...

Gość gość
były badania, że Niemcy uważają nas za złodziei i że jesteśmy pozbawieni kultury. W sumie chyba każdy tak uważa i ma niestety racje

Gość gość
wiesz z tą kulturą u niemców to też nieszczególnie... A że jesteśmy biednym krajem pełnym patologii to niestety prawda....

Gość Zenonblady
Polska to poligon dla j e b a n y c h pseudopatriotów z wiejskiej którzy przez każdą kolejną kadencje czy to w koalicji czy opozycji zajmują się własną kiesą i awanturami o rzeczy które mi zwykłemu zenowiblademu nic do życia nie wnoszą. Panie "elektryk" gdzie moje 10tysi i Panie kwakwa gdzie te 3 melony mieszkań.

Gość Zenonblady
kobiety są durne, jeb sie

Gość gość
Podobnie mówił Gerard Depardieu o Francji. Przeprowadził sie do Rosji i tera mu lepiej :P

Gość Agggggggggg
Niestety Polak potrafi sie pokazac za granica od tej zlej strony...sama jestem za granica. Bylam raz w centrum na zakupach i po rozmowie słyszalam, ze idzie dwoch Polakow...oczywiscie co...??!! Co drugie słowo to H*J, K***A. POPIERD****E.......wiec o czym my wogole mowimy... :(

Gość gość
no niestety ,z Francją będzie coraz gorzej - ze względu na muzułmanów. Juz teraz jest czad

Gość gość
ja lubie Polske ale nie kocham Tuska :)

Gość xxx1995
ale za co lubisz Polskę?jakie plusy?

Gość gość
plusów jest pełno. Absolutnie nie doceniamy np swoich atrakcji turystycznych: pięknych, świetnie oznakowanych szlaków górskich, piaszczystych, przestronnych plaż..