Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakich godzinach pracujecie?

Polecane posty

Gość gość

jak wyzej, pytanie kieruje zarowno do kobiet jak i mezczyzn, piszcie plec i w jakich godzinach. pozdrawiam i milej niedzieli zycze wszystkim

Gość gość
ja pracuje w tygodniu 10-20 a dzisiaj 10-18, mam zazwyczaj dwa dni wolnego, jestem ciekawa czy jest jeszcze ktos kto ma takie do d**y godziny pracy jak ja

Gość gość
kobieta, nie pracuję bo chłop na mnie robi, ja leżę i pachnę, bo mamy obiady z dowozem i sprzątaczkę 2x w tygodniu

Gość gosciowa3ddd
ja 8-17 w zyciu bym nie pracowala w takich godzinach jak ty sr strata calego dniakase masz dobra z tego?

Gość zalozycielka tematu
zmienilam nick, tak bedzie lepiej. A Tobie wspolczuje, za nic bym nie chciala tak zyc zeby to maz na mnie pracowal. Mam swoja godnosc

Gość zalozycielka tematu
zle nie mam, praca na etat, stala pensja + prowizje od sprzedazy. godziny koszmarne fakt

Gość gość
ja tam nie narzekam, zresztą sam mąż mi to zaproponował, on uważa, że to mężczyzna jest głową rodziny, ja mam być panią domu, piękna, zadbana, a po pracy zawsze podaję mu martini z lodem i masuję stopy. Uwielbiam go

Gość zalozycielka tematu
no tak, ale skoro już siedzisz w domu i masz dużo czasu to po co sprzataczka? Nie nudzisz sie? A popatrz tez na to z innej strony, co zrobisz jesli mezowi cos sie stanie i zostaniesz bez pracy, bez zadnych dochodow, a bedziesz miala juz troche i latek i zadnego doswiadczenia, myslisz ze gdzies Cie przyjma do pracy? Niestety, teraz nie te czasy

Gość gość
mąż zatrudnił sprzątaczkę, bo nie chce żebym miała zniszczone ręcę itp, ja mam być piękna i dbać o siebie. Mój mąż jest bogaty i nawet jakby coś mu się stało to raczej pieniędzy by mi nie zabrakło. Sama też jestem jedynaczką i trochę po rodzicach odziedziczę, więc życie mam cudowne i kochanego mężczyznę u boku:)

Gość a ja 24godz na dobę
7dni w tygodniu , 365dni w roku.bez względu czy to poniedzialek piątek czy niedziela.

Gość gość
kobieta, poniedziałek piątek 8:00-15:00 + dwie soboty w miesiącu 8:00-13:00

Gość zalozycielka tematu
2013-07-28 12:19:24 [zgłoś do usunięcia] a ja 24godz na dobę 7dni w tygodniu , 365dni w roku.bez względu czy to poniedzialek piątek czy niedziela. Urzekła mnie Twoja nadzyczaj przezabawna odpowiedz. Żałosne, myślałam że zakładając ludzki temat z czystej ciekawości obejdzie się bez debilnych odpowiedzi.