Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macaneowocy

Wkurwia mnie macanie owoców...

Polecane posty

Gość macaneowocy

Czy was tez to w*****a? Jak w Biedronce albo innym sklepie stare baby stoja przy owocach i macaja je? :O I te zgnite rzucaja (nie odkladaja, tylko doslownie rzucaja) A jak była ostatnio promocja mandarynek w Biedronce to byl szał po prostu niedowiary, mialy obled w oczach :O

Gość macaneowocy
A wtedy kto sie dopcha dopiero po tych babkach to musi jesc takie wymacane, pogniecione :O Chyba jeszcze komuna z niektorych nie wyszla

Gość gość
A ty kupujesz nadgniłe owoce i warzywa i jeszcze płacisz za to? Bo ja nie, więc macam.

Gość macaneowocy
Nie kupuje, ale nie macam :O Tylko jak nakladam i czuje ze jest bardzo miekka to odkladam :O ale nie macam i nie rzucam z obledem w oczach

Gość gość
macanie bułek, chleba odkładanie jak nie pasuje, a przecież są rękawiczki k***a!

Gość macaneowocy
Skoro o bulkach mowa to wlasnie dzisiaj bylam w biedronce i przy bułkach tyle ludzi stalo ze przejsc nie szlo no no oczywiscie musialy wymacac czy nei sa suche itp. :O golymi rekami, a potem ktos to bedzie jadl :O Az rzygac mi sie chce jak mysle ze jem bulke albo jablko ktore ktosc wczesniej macal i rzucal

Gość gość
ale jablko mozesz umyc, a bulki juz nie bardzo :O

Gość gość
przecież jak bierzesz do łapy, a potem odkładasz, to też macasz. myślisz, że jak robisz, to swoimi arystokratycznymi rączkami, księżniczko, to już jest coś innego niż macanie?! co niby? a jak ci stare baby nie pasują i rażą twoje poczucie estetyki, to idź do piotra i pawła zamiast do sklepów dla plebsu..

Gość gość
cieszy mnie, ze nie jem pieczywa.

Gość gość
zresztą ja nie widziałam, żeby ktoś brał pieczywo bez rękawiczek. poza tym dlaczego taka dama w ogóle interesuje się macaniem pieczywa w biedrze?- nie powiesz mi, że kupujesz takie dmuchane chemiczne gówno dla prostaków zamiast chodzić do szwajcarskiej piekarni..

Gość gość
bułke też da się umyć bolieve me :classic_cool:

Gość gość
myjesz bulki? jak? drapakiem i ludwikiem? :D

Gość macaneowocy
A ja widziałam jak biora bulki bez rekawiczek, bo worki leza 5 metrow dalej to po co sie przemeczac :) I mowisz ze moje macanie lepsze, ale ja nie macam tylko odkladam jak poczuje ze zgnite, a te babki stoja i macaje, przebieraja, nie odkladaja zgnitych tylko stoja i kazda po kolei musza pomacac bo mzoe bedzie lepsza :O To chyba nie jest norma 🖐️

Gość gość
Ja też macam, naciskam bułki i sprawdzam, czy są świeże. Jak nie są, to nie biorę. Owoce też macam i wybieram. Aha, czasem, w sumie prawie zawsze, nie nakładam tych pieprzonych rękawiczek.

Gość gość
Niech autor robi zakupy w sklepach osiedlowych-to mu ekspedientka poda:-)

Gość macaneowocy
na osiedlu mam jedynie zabke a tam nie ma zbytnio owocow a bulki tez leza luzem i sa macane :)

Gość gość
nienawidzę tych wszystkich wieśniaków, którzy dotykają pieczywa gołymi łapskami :O:O ZAWSZE zakładam rękawiczki, ale i tak pieczywo nie pakowane w folię firmowo kupuję tylko wtedy, kiedy przy mnie pani wykłada świeżą dostawę z pieca. Autentycznie obrzydzają mnie ludzie macający pieczywo, obrzydzają i odrzucają, wieśniaki.... :O

Gość gość
to nie żryj tego co macane - to schudniesz:-)

Gość gość
do tego co nie naklada rekawiczek - to wiedz, ze nie ty jedyny, a wiele osob nawet po wyjsciu z kibla raczek nie raczy umyc :) a pozniej wychodzi taki jegomość na zakupy po bułki do sklepu, pomaca, wybierze, a po nim ty robisz zakupy, pomacasz i wybierzesz sobie bułeczkę pomacana przez rączkę nieumytą która pół godzinki wcześniej wycierała goovno z doopy :)

Gość gość
ja na szczęście nie jem pieczywa, jeśli już to domowe raz widziałam w sklepie jak babka wyjmowała bułki gołymi łapami... aż mi się niedobzre zrobiło, ze mogłabym jeśc bułki, które dotykała, chocć nawet mnie to nei dotyczyło pzrecież innym razem babka tak wybierała bułki, ze 2 jej wypadły na podłogę, po czym ona podniosłą je i wrzuciła do innych bułek. zwróciłam jej uwagę, bo nie mogłam uwierzyć w to co widzę i jeszcze mnie opieprzyła, na szczęscie winna jej nie zostałam

Gość gość
Ja macam namiętnie i warzywa i owoce. Nie będę przecież po przyjściu do domu selekcji robić i wyrzucać tego co dopiero kupiłam. Za to macane pieczywo jest obrzydliwe, dlatego kupuję w piekarni.

Gość gość
to z jakim towarem przychodzisz do domu autorze:D:D:D chodzi ci o uzywanie rekawiczek??? zreszta owoce zanim trafia do sklepu sa" przemacane" przez 100 innych rak. zgnitych nie kupie,co do pieczywa jest wymagane uzycie rekawic.

Gość ZłaKobieta
Dlatego proponuję kupować pieczywo w piekarni ;) A owoce i warzywa starannie myć :) Wkurzające ale nie zmienisz nagle całego świata ;)

Gość macaneowocy
Wymagane :D :D I kto to sprawdza? Bo nie widzialam zeby ktos stal i obserwowal 🖐️

Gość gość
a owoce zawsze porządnie szoruje pzred jedzeniem

Gość gość
E tam, bakterie, w tym bakterie kałowe są wszędzie. Nie czytacie artykułów. Oto jeden z wielu: http://zdrowie.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/411077,bakterie-kalowe-e-coli-staphylococcus-aureus-gronkowiec-zlocisty-atakuja-nie-w-toalecie-lecz-w-kuchni-recznik-kuchenny-deska-do-krojenia-gabka-ma-wiecej-bakterii-typu-fekalnego-niz-sedes.html Nie unikniecie ich nakładając jakieś workowe rękawiczki. Pewnie są już i tak w waszych lodówkach i zjadacie je codziennie. Ale człowiek nie jest przystosowany do życia w sterylnych warunkach, więc w znakomitej większości przypadków nic absolutnie mu się nie stanie jak zje taką bakterię.

Gość macaneowocy
A jak juz ktos tak lubi macac owoce to tez moze przez worek albo rekawiczke :O rozumiem zgnite zostawic, ale niektore babki doslownie stoja po 15 minut i kazda jedna musza dokladnei wymacac i te najtwardsze wziac, a tamte rzucic byle gdzie jakby smieci wyrzucala

Gość Ekshibicjonistka
macaneowocy- daj już spokój, podniecasz sie tematem-rzeką, i co to da? I tak świata nie zbawisz. Wyluzuj.

Gość gość
ale nie rozumiesz, ze sama świadomosć jedzenia macanych rzeczy jest obrzydzająca ja mam już fobię na tym punkcie, wiec pewnei mnie nie rozumiecie, ale ja w sklepach nie kupuję nic poza warzywami o owocami i to tylko zimą. nie kupuję absolutnei żadnych rzeczy w kartonikach , pudełeczkach, woreczkach, foliach, puszkach nic z tych rzeczy, wpadam do sklepu tylko po w. i o.

Gość Zenonblady
Pogmerałem se po rowie a idąc do sklepu polepie kule z gilów, pozdrawiam debatujących