Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PASZTECIK,.09098

golicie rece????

Polecane posty

Gość PASZTECIK,.09098

:O ja nie choc mam blondowe wloski....to trzeba golic???

Gość gość
ja tak ale tylko latem

Gość bernark
kolejna walnięta ?

Gość PASZTECIK,.09098
no co,powaznie pytam....z tego co wiem to modelki muszą golic... i faceci tez tutaj piszą ze powinnismy golic rece.:)..dlatego jestem zdzwiona.Pewnie jakbym miala czarne kudly to bym goliła...ale mam miekkie blondowe wloski....moze tylko przyciąc nozyczkami przy skorze??? Nie wiem mam ogolic?

Gość gość
No to nie pytaj tylko leć po maszynkę ale pamiętaj,że będą odrastały twarde i ciemniejsze .Raz z tym zaczniej musisz non stop

Gość gość
zalezy od dlugosci, mnie rosna takie nawet na 2cm i nie wyglada to zbyt ciekawie, pomimo ze sa bardzo jasne....zgol se raz i zobacz jaka bedzie roznica i czy nie bedziesz sie zle czula z klujacymi odrostami.....

Gość gość
bzdura . nie odrastaja ciemniejsze ani twardsze tylko ostre i rozcapirzone na wszystkie strony

Gość gość
Mówię jak ja mam...mi się nie rozcapirzają :) bo lecę maszynką dzień w dzień...

Gość gość
ta meszek bede golic

Gość gość
lol no nie wierze, ktoś GOLI ręce? :o jak już to depilacja... ale golenie?

Gość gość
w ogole to wspolczuje osobom ktore musza to robic znam osoby ktore gola uda i rece, bidule owlosione

Gość gość
wow jaka debilka, depilacja i golenie to dla niej dwie rozne rzeczy, golenie to potocznie usuwanie owlosienia, nie tylko na twarzy imbecylko

Gość gość
Ja muszę mieć nogi i ręce idealnie gładkie...ale to ja...Zdradzę ci fajny sposób na taką "gładz" -dosyć gęsty ( nie musi być drogi ) balsam albo odrzywka do włosów.Rozsmarowujesz jak piankę i lecisz...Po drugie ja mam mega wprawę..

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.373
ja sobie ogolilam raz z ciekawosci,mialam blondowe wloski.Dziwnie sie czulam z calkiem golymi goladkimi rekami.Skora jest wtedy bardzoej wrazliwsza na dotyk i rozne ukszenia,jednak te zgolone wloski pelnily funkcję ochronną. I wcale mi nie odrosly ani twardsze,ani ciemniejsze.:P odrosly takie same,miekkie i blondowe. Ale faktycznie jest taki model kobiety idealnie gladkiej-modelki golą.

Tak, golę. Mimo tego, że mam jasne i cienkie włoski. Nie odrastają mi mocniejsze (golę co drugi dzień). Teraz trochę mnie obrzydza widok zarośniętych rąk u kobiety.

Gość gość
a co to sa blondowe wloski? bo ja mam szatynowe i nie wiem.a moj facet ma brunetowe

Gość gość
hah... to raczej ty jesteś imbecylką, skoro tego nie rozróżniasz. golenie to usuwanie maszynką, a depilacja woskiem lub depilatorem. ;/

Gość PASZTECIK,.09098
zadziwialo mnie to czesto w liceum ze wszystkie klasowe panny ze wsi..takie swiete takie oczytane w Bravo,takie zawsze na topie. A golily same łydki.:D ..i na wuefie idzie taka w krotkich szortach i całe uda w zoltych dlugich klaczkach.,a fuj...

Gość gość
tak, gole maszynka, okolice lokci depiluje kremem nienawidze bolu :)

Gość tam wyzej imbecylka faktycznie
nie gole,nie ma czego, wloski takie delikatne sa wporzo, mnie odrzucaja lyse, rozumiem jak ktos ma lapy jak goryl, niech goli

Gość gość
jestem z tych włochatych no cóż taka uroda ręce tylko kremem do depilacji i zauważyłam że odrastają jakby nie tak bujne ( czasami pozwalam sobie na "zarośnięcie" gdy jest sezon długich rękawów :) :):) ) oczywiście on jest mniej owłosiony ode mnie :classic_cool: i ostatnio zauważył coś dziwnego ( ale co...? nie miałam odwagi spytać ) i pyta golisz ręce a ja ( niby spokojnie) tak on ale po co ja : jestem kobietą dlaczego nam kobietom rosną włosy ??? złośliwość

Gość gość
rosna nam wlosy bo jestesmy ludzmi, wlosy nie rosna gumowym lalkom

Gość PASZTECIK,.09098
blondowe wloski na rekach to sa takie cienkie zolciutkie,miekkie,w kolorze slomkowym,widac je bardzo w swietle...wloski maja polysk:D to nie sa czarne ani przezroczyste,tylko wyraznie blondowe.

Gość gość
nie ma takiego slowa jak blondowe, jest blond

Gość PASZTECIK,.09098
kochane,wlosy nie sa tylko dla ozdoby....wlosy pokrywaja nam cale cialo...i to ma jakas tam funkcję ochronną (nie tylko odstraszjacą facetow)... brzuch,plecy,kark,posladki tez sa przeciez owlosione.

Gość gość
No to po co się pytasz czy zgolić ? Przecież wiemy ,że są po coś ..ale mi sierść przeszkadza ...

Gość Thuerue
gole:)nie załuje ze zaczelam nie odrastaja czarne i twarde;p a jest to bardzo mile uczucie dotknac taka gladka raczke:)

Nie przesadzajcie, jak sobie ogolicie to nic Wam się nie stanie... Nie dostaniecie zaraz jakiejś choroby tylko dlatego, że zgoliłyście włoski, które pełnią funkcję ochronną. To nie są plecy czy brzuch gdzie mamy ochronny meszek.

Gość gość
gole się cała :-D na głowie tylko mam :-P

Gość gość
ja nie gole, nigdzie sie nie gole,po cos te wlosy sa