Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szania20

mojemu bratu budowlańcy buduja dom i mnie podrywają

Polecane posty

Gość szania20

ale sa okropnie obleśni, mają braki w uzębieniu a od jednego smierdzi brudnym kutasem :O co prawda robote robia profesjonalnie i nie piją ale dlaczego oni nie moga jakos o siebie zadbać ? jeden taki wiek 37 lat mówi że panne poznał przez internet i zostawił zone z dzieckiem i smieje się - hehehehehe i taki brak zębów z boku :O ohyda

Gość gość
wachalas brudnego kutasa z bliska?

Gość gość
Ale w przeciwieństwie do autorki poczucie humoru mają .

Gość jekob
wlasnie przynajmniej wygadani a nie jak ta spi erdolina konska co slowiem sie nie odezwie a na kafeteri pisze swoje wymioty z zycia

Gość alfred_lcd
Coście się tak rzucili na autorkę? Poczuliście się urażeni? :D

Gość gość
bo tu same robole siedzą xd

Gość gość
Gdy miałam 15 lat...a było to już ło ho ho ho i ho lat temu to też robotnicy u nas byli, kopali na wodę przez nasze podwórko, a że mamy ogromne podwórko to zajęło im to 5 dni, ale jakie ciacha to były, usmarowani opaleni boscy

Gość szania20
widać że tu same takie śmierdzące robole i bardzo dotknal ich mój opis :) zastanawiam się, jakie kobiety wogóle bzykaja sie z takimi facetami, bo oni sa tak obrzydliwi a od tego jednego waliło smierdzącym kutasem niemytym, domyślam się bo to taki smród stęchłego moczu i sera :O okropne, i ten facet jest łysawy na głowie i ma brzuch odstajacy a stosunkowo wiekowo ma dopiero 34 lata a wygląda jak dziadek :O w dodatku napala się na mnie, okropność

Gość skisiski
pewnie byl zadowolony ze moglas sie delektowac smrodem jego kutasa : )

Gość gość
nie rozumiem jak mozna miec faceta robola z budowy, przeciez to jest element jakis, zlopia piwo, smierdza i nie mozna o niczym z nimi pogadac, inteligencja nie grzesza

Gość szania20
wydawalo mi sie że on nie zdaje sobie sprawy z tego że cuchnie, w dodatku nie ma zebów facet zarabia duże pieniądze, ludzie go biorą i robi salony kapielowe w marmurach i najdroższych materiałach, bierze za robote po kilkadziesiąt tys dla siebie a tak nie dba o higienę albo nawet zebów sobie nie wprawi

Gość gość
Gówno wiesz ,mój jest super a też w budowlance pracuje .

Gość szania20
no jeden budowlaniec który rzucił żone dla panny z neta - tak to sam powiedział , pewnie dla niej też super wygląda :O

Gość gość
do takich to pasują tipsiary z solarium, którym promienie wypaliły mózg.

Gość szania20
a mówił do mnie tak, słuchajcie :D....... mialem se taka panne z którą se gadałem, nie ? fajna doopa, tego.... taka doopa że hej , pogadaliśmy no i gitara , hehehehe mieszkam se z nią , fajna doopa, fajnie się r***a , mówie wam ... :O ohyda jak słuchałam tego faceta

Gość wiur
"nie rozumiem jak mozna miec faceta robola z budowy, przeciez to jest element jakis, zlopia piwo, smierdza i nie mozna o niczym z nimi pogadac, inteligencja nie grzesza" Coz za stereotypowe myslenie, widac inteligencja to nie grzeszysz Ty, przynajmniej tak mozna wywnioskowac z Twoich wpisow, ktore przesiakniete sa jadem i zalozeniem, ze znasz 100% budowlancow i mozesz kategorycznie ich sadzic.

Gość gość
To ja z 17,44 Ten mój to jednak inna bajka . A post był nie do autorki tylko do gościa z17,40,58

Gość gość
Mój facet też pracuje na budowie - nie śmierdzi, nie pije, ma kulturę osobistą i fajny wygląd.Nie oceniaj wszystkich przez pryzmat kilku ludzi. Fakt w jego ekipie także zdarzał się nieciekawy element, ale tacy z reguły długo nie popracowali.Widocznie zatrudniliście podrzędną firmę,w której pracują same odpadki.

Gość wiur
j.w. inteligentnych ludzi znajdziesz niemal wszedzie, bez wzgledu na okolicznosci

Gość szania20
ale dlaczego podrzędną skoro robota wykonana jest profesjonalnie , jesli krytykuje ich wyglad i gadke to nie oznacza że robota była zła , myśl trochę

Gość gość
Dziwne to Twoje porównanie do tego zapachu prącia. Mnie by coś takiego do głowy nawet nie przyszło, takie skojarzenie.

Gość szania20
ależ ty fachowych określeń medycznych używasz :D prącie... napisałam brudny kutas, bo tak jest , cuchnął jak brudna toaleta publiczna , stałam obok niego i myslałam że zdechne z tego smrodu :D i własnie dlaczego tak nie dba o siebie ? ktos zarzuca że to niedobra firma ale jak robi świetnie to jest najważniejsze i brat pewnie nie chciałby jakiegoś pieknisia z mięśniami jeśli ma mu odwalić fuszere, tym bardziej że ma marmur a tego spieprzyć nie można facet profesjonalnie robi, ma bardzo dobry sprzęt a że śmierdzi to bratu to wisi :D ale mnie zastanawia, flejtuch ...ble

Gość gość
Jak czytam komentarze na temat roboli to mam ochotę co niektore pierd...olnac w łeb :D nie każdy taki jest jak u twojego brata, mam męża robota który pracuje na koparko-ładowarcę, nie śmierdzi, nie pije alkoholu może tam jednego zęba nie ma czy 2 ale to nie czyni ze jest jakimś śmierdzielem -,- żenujące jest to co piszesz głupia babo :)

Gość gość
I wez tu sie przytul do takiego ,,pachnącego inaczej,,

Gość gość
A pamiętacie jak mąż Zytki z Klanu na koparce robił? a teraz w marynarce popitala.