Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę poznać wierzącego chłopaka, inteligentnego z wartościami ?

Polecane posty

Gość gość
ja znam takiego, wiec istnieja.

Gość gość
skad autorko jesteś?

Gość gość
Jeżeli ktoś deklaruje na wstępie, że kogoś innego nienawidzi, niespecjalnie ma prawo nazywać się człowiekiem z wartościami.

Gość wartosciowa mądra dobra
niektórzy księza są ok chociaz prawda taka ze mają łatwiej niz wielu męzów i ojców którzy muszą harować na rodziny,a ty gosciu od bad boyów daj spokój bo tylko niektóre kobiety lecą na drani,inne po prostu źle trafiły,

Gość jakatakazołzowata
nie znam kobiety która lubiłaby być źle traktowana,ale mam takie spostrzezenie ze o bad boyach i lecących na nich kobietach mówią albo maminsynkowie albo faceci zniewieściali,tchórzliwi

Gość uleuke
Ja mam takiego. To prawda, sama dlugo szukalam i zawsze cos, a swojego poznalalam w necie, co najsmieszniejsze nigdy nie szukalam tak faceta i wydawalo mi sie to troche zalosne, tzn ja chcialam swojego przyszlego faceta poznac inaczej. Tak to jest, lod robi psikusa. P.s. nie byly to portale, bo jak wspominalalam, nie szukalam w necie mezczyzny. Powodzenia, na pewno sie uda. Tylko miej oczy szeroko otwarte, bo to prawda, ze mezczyzni tego typu nie rzucja sie w ozy, choc niczego im nie brakuje ani pod wzgledem fizycznosci, ani osobowosci.

Gość __adam__
ja jestem wierzący i z wartościami wolny facet 35 lat ze śląska , a TY skąd jesteś?

Gość gość
Koleżanka się zaręczyła z chłopakiem z takiego portalu dla katolików a inna koleżanka poznala meza na Lednicy.

Gość gość
Ja jestem taki seks tylko po ślubie

Gość gość
dzięki za ten portal zapisanisobie az trudno uwierzyć w sa takie miejsca w internecie

Gość gość
w seminarium, tylko wykreśl - inteligentny

Gość gość
Jestem z Wrocławia mam 27 lat, 180 wzrostu, szczupły bez nałogów i poważnie traktuję Boga. Również myślę o poznaniu bojącej się Boga dziewczyny dla której najwyższym autorytetem jest Biblia a nie przywódcy religijni. Obecnie nie należę do żadnego Kościoła - jestem sam sobie sterem żeglarzem i okrętem. Kieruję się miłością do bliźniego i analizuję Biblię czerpiąc z niej wiedzę. Marzy mi się delikatna, miła i ładna z wyglądy dziewczyna.

Gość gość
*Wierzacy nie moze byc inteligentny*. No brawo, takim stwierdzeniem udowodniacie tylko, ze niewierzacy moze byc glupi. Slyszeliscie o czyms takim jak zaklad pascala - wiara z czystego wyrachowania? Jak tam wasza wiedza z fizyki, biologi, astronomi? Przyjmujac zalozenia w 100% ateistyczne: myslac logicznie - majac rozmiar wszechswiata, jego wiek i to ile lat jeszcze mu zostalo: bierzesz sobie ilosc planet we wszechswiecie , wydzielasz te z zyciem (w koncu w ateistycznym wszechswiecie nie jestesmy specjalni), potem z nich te z inteligencja, z nich te z inteligencja wyzsza od ludzkiej, z nich te z inteligencja mogaca sama siebie ksztaltowac/ulepszac. Jesli w tym miejscu wychodzi ci cos wiekszego niz 1 (bo czemu by nie) - oto twoj suweren. Moze spelnia wszystkie wymogi powszechnej definicji boskosci? Jak go nazwiesz? Wiesz ze oszacowano prawdopodobienstwo tego, ze nasz wszechswiat (calutki) to symulacja i jest ono bardzo wysokie? Wiara, inteligencja, nauka - wy o czyms takim chcecie dyskutowac? Wy idzcie świnie paść!!!

Gość gość
gość 2015.12.19 "wpolczesni faceci nie maja zadnych wartosci ... tylko interesuja ich rozrywka, zaliczanie lasek czym sie szczyca i przechwalaja, imprezy, koledzy, silka, kozazenie i cwaniaczenie sie w towarzystwie i zarobic duzo by sie nie zarobic" Akurat sensownych facetow jest obecnie wiecej niz sensownych kobiet (sa one "bardziej" spoleczne, co dziala na ich niekorzysc, a bardziej to jeszcze jeszcze poglebia wyrownany rozklad inteligencji - bo trudniej sie im wylamac). Wiec albo mierzysz za wysoko wzgledem tego co oferujesz, albo sama ich ignorujesz.

Gość gość
jak to zle trafialy? jesli z miejsca tych spokojnych i mniej przystojnych odrzucaly bo myslaly i nadal mysla ze wsrod tych przystojnych znajda swojego wymarzonego ksiecia

Gość gość
gość dziś jak to zle trafialy? jesli z miejsca tych spokojnych i mniej przystojnych odrzucaly bo myslaly i nadal mysla ze wsrod tych przystojnych znajda swojego wymarzonego ksiecia x Miałbyś racje gdyby nie to, ze sam odrzucasz te mniej atrakcyjne lub brzydkie :)

Gość gość
tacy nie chca sie wiazac z polkami bo widza ze naokolo same szmaty z brudna przeszloscia

Gość gość
7:21 skad mozesz o tym wiedziec?

Gość gość
gość dziś 7:21 skad mozesz o tym wiedziec? X Bo już dawno miałbyś dziewczynę a tak jesteś samotny bo chcesz mieć piękną, a piękne chcą mieć choć trochę przystojnych.

Gość gość
piekne maja przyystojnych na peczki, co miesiac czy dwa inny

Gość gość
nawet facetki o podobnym poziomie atrakcyjnosci zewnetrznej do mojego mowia, ze powinienem obnizyc wymagania bo one moga wybierac wsrod atrakcyjniejszych. lol i tyle w temacie, nie ma sensu zanizac wymagan a nawet jak sie jest z mniej atrakcyjna t wtedy nie jest ciezko ja zostawic do seksu i nic wiecej

Gość Showmehowyouburlesque
Ja też jestem młoda dziewczyną i marzę o Katoliku

Gość Showmehowyouburlesque
Ja też jestem młoda dziewczyną i marzę Głęboko wierzący mężczyźni są zazwyczaj odważniejsi, wierniejsi, milsi, mają lepiej rozwiniętą empatię i najważniejsze, że wyznaja takie same wartości jak ja, nie powiedzą na mnie iż mam poglądy z czasów średniowiecza ani że jestem jakaś nawiedzona :) Mam sporo zainteresowań jestem mega wesoła i towarzyska, mam świetne poczucie humoru i kocham pomagać innym :)

Gość realista_1986
ja jestem wierzacy i praktykujacy i szukam katoliczki, ciezko znaleźć dziewczyne ktora by chodzila do kosciola, ktora by wierzyla i kierowala sie zasadami i moralnoscia :) ehh gdzies szukac...

Gość gość
Ja szukam takiego faceta- 40 plus, prawdziwego mężczyzny z wartościami i zasadami. Jeśli są tacy- proszę zostawić kontakt. Jestem kobietą o jakiej pisze realista 1986 powyżej (dla mnie niestety ten Pan jest za młody!). Czekam na ewentualny kontakt (mail lub gg) i pozdrawiam.

Gość gość
Jak widać trudno o "inteligentnych z wartościami" :):):).

Gość realista_1986
gdyby znalazla sie normalna i spokojna dziewczyna, to z checia nawiaze kontakt :)

Gość gość
Normalna i spokojna..... co znaczy spokojna? Bo mi sie to kojarzy z taka dziewczyna która nie ma swojego zdania i siedzi tylko w domu.