Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja mama

Dziadki wolą drugiego wnuka

Polecane posty

Gość Alicja mama
Nigdy w życiu bym bie uderzyła dziecka. Ja jeżdżę z synem na tylnim siedzeniu w aucie. A żona szwagra nie siedzi z dzieckiem odkąd skończył 10 miesięcy, ona siedzi na przednim, a on na tylnim nawet jeśli.ona prowadzi, a miejsce.pasażera jest wolne.

Gość gość
bo jak ty dzieciakowi nie wyznaczysz granic to bedzie rozwydrzone, roszczeniowe i niezaradne. i tyle w temacie.

Gość gość
boze a ta znowu swoje. swoim dzieciakiem sie zajmij a nie krytykujesz metody wychowawzce innych skoro najwyrazniej twoje sa do d**y. ja tez jezdze z dzieckiem 2,5rocznym i fotelik tez jest z tylu, za mna zebym widziala dziecko w lusterku. no i co, wyrodna matka ze mnie? co sie temu dziecku z tylu stanie? na jezdzie sie trzeba skupic zeby i to dziecko nie ucierpialo a nie na slodkim gadaniu do dziecka

Gość Alicja mama
Moje dziecko zawsze jest tym gorszym. A hestia przecież takim samym dzieckiem.

Gość Alicja mama
Dziecko teź to boli jak widzi że dziadek woli tamtego

Gość gość
Wydaje się że on nie jest wychowywany. Może trzeba było poddać się aborcji skoro nie umiesz wychowywać

Gość Alicja mama
Staraliśmy sie o niego bardzo dlugo.

Gość gość
no to juz wszystko rozumiem, wyczekany przez was jedynaczek ktory musi miec wszystko i wszystko musi byc po jego mysli. naprawde, niektorym kobietom macica mozg zzera po porodzie, nie obrazajac wszystkich matek

Gość gość
youtube.com/watch?v=svuElXGqOmk obejrzyj sobie ten odcinek super niani to zobaczysz czym się kończy nadopiekuńczość i pobłażanie matki.

Gość Alicja mama
Mój mąż hak to określił ,, Podziwiam brata za to, że jest takim autorytetem dla swojego syna i przedwszystkim że się słucha,.bo ja sobie nie mogę poradzić" słowa mojego męża które mnie zabolaly.

Gość gość
widać że albo to prowokacja albo autorka jest chora na głowę

Gość gość
przynajmniej meza masz normalnego

Gość gość
oo prawda bboli..dziecko nie slucha wiec po co mu tlumaczyc niech robi co chce... brawo za bez stresowe wychowanie....

Gość Alicja mama
Mąż chce układać syna wraca z pracy o 19. Wychowuję go tylko ja. A ja nie che ma niego krzyczeć.

Gość gość
boze co za.... nie trzeba krzyczec tylko tlumaczyc... czasem podniesc troche glos..

więc licz się z tym, że będzie odepchnięty bo z cudzym dzieckiem nikt się użerać nie chce. Teść już swoje dzieci wychował.

Gość gość
wiesz co, Alicjo. Nawet nie ma sie co wysilać i cokolwiek Ci tlumaczyć, Ty i tak wiesz lepiej i widzisz w swoim synku pokrzywdzonego dzieciaka. Bezstresowe wychowanie, bez granic, czesto prowadzi po prostu do tragedii i wypaczenia charakteru dziecka, które nie wie co to dobro, a co zło, co mu wolno, a czego nie. Chcesz sobie wychować ( a raczej wyhodować) roszczeniowego bandytę, proszę bardzo, miej potem pretensje do siebie. Nie radź się tylko ludzi na forum co masz zrobić i nie szukaj społecznego przyzwolenia na takie coś. Gdyby zachowanie teścia bylo naganne, kobiety takie są, ze użalałyby się nad twoim synem i pomstowały na teścia. A skoro matki i nawet nie-matki mówią Ci wprost, że jesteś niezaradna i nie nadajesz się do wychowania dziecka, to weź sobie te rady do serca

Gość Alicja mama
Teściu jako pedagog zna się z innymi nauczycielami i wczoraj mówi swojemu synowi i synowej że przedszkolanki bardzo go chwaliły. Pytam się czy coś mówiły o Kubusiu a on że nie.

Gość gość
nic dziwnego ze nie mowily o Kubusiu skoro pewnie inne dzieci tez bije i przedszkolanki maja go dosc. ale powiem tak, tak sie bronisz tej swojej wersji i podrzucasz nowe kwestie ze jestem pewna ze to prowo bo nawet sciana na tyle glosow braku akceptacji powiedzialaby slowo samokrytyki i przestala pieprzyc glupoty

Gość gość
nic dziwnego ze nie mowily o Kubusiu skoro pewnie inne dzieci tez bije i przedszkolanki maja go dosc. ale powiem tak, tak sie bronisz tej swojej wersji i podrzucasz nowe kwestie ze jestem pewna ze to prowo bo nawet sciana na tyle glosow braku akceptacji powiedzialaby slowo samokrytyki i przestala pieprzyc glupoty

Gość Alicja mama
Że mówiły że jest zaradny, że czysto je, że grzecznie się bawi, że taki idealny. a ja uważam że nie ma idealnych dzieci.

Gość Alicja mama
Bachora ? Nie nawidze takiego określenia dla dziecka

Gość gość
jak ma madra matke i nauczyla go zaradnosci i samodzielności to jest chwalony. twoje pewnie jeszcze musza lyzeczka karmic bo i ty tak pewnie robisz w domu

Gość Alicja mama
Umie jeść sam. Ja nu tylko kroje.

Gość Alicja mama
Dziwi mnie bardzo że on nie chce siadać na ubikacje tylko na stojaka. Mój syn jest starszy i załatwia się normalnie.

Gość gość
normalnie? to twoj maz tez siada na sedesie jak robi siusiu? :D widac syn za dlugo z toba przebywa pff.

Gość Alicja mama
Przecież to.dopiero dziecko. Rozumiem dorosły facet, ale mały chłopiec. Do ubikacji chodzi tylko z ojcem, on go nauczył jak załatwiać się, mówi że on ,,chce jak tata".

Gość gość
Może teść Cię nauczy, że nie mówi się "dziadki", "teście", tylko "dziadkowie", "teściowie".

Gość gość
to jest durne prowwoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo