Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka3334

moj facet chyba jest zazdrosny :-D

Polecane posty

A wiec tak dzisiaj wybieramy sie na impreze wieczorem i rano sie widzielismy mialam lekki make up puder lekko pomalowane rzesy i pomadke na ustach ehh mi sie podobalo to jak wygladam a tydz temu zrobilam sobie identyczny make up tyle ze domalowalam czarne kreski na dolnych powiekach i moj mezczyzna stwierdzil ze mam tone tapety a dzisiaj ze mam pomaranczowe plamy na twarzy:-D chociaz puder mam bardzo jasny:-P takze moj make up roznil sie tylko kreskami ale on sie upieral na swoim:-D tak samo dzisiaj powiedzialam ze na wieczor zrobie sobie mocniejszy make up to on powiedzial ze ze mna nie pojdzie to ja ze pojde sama i od razu przestal marudzic hah a najbardziej mi sie chce smiac jak mu powiedziakam ze zapisze sie na silownie bo chce miec troche ruchu a ten no po co mi sie taka podobasz :-D i nie znosi jak inni faceci sie na mnie patrza boze dzisiaj mi z tymi plamami na twarzy pojechal chcociaz nikt ich nie dostrzegl tylko on :-D mama mowi ze jest zwyczajnie zazdrosny i wie ze jak sie odpicuje to faceci sie gapia a jak bym chodzila zapuszczona to zaden by nie patrzyl i o to chodzi mojejmu bo jest zwyczajnie zazdrosny co o tym myslicie :-D ?

Gość wiur
Jednozdaniowym referatom mowie nie.

Gość a|fred789
NIe przeczytałem tego, bo nie cierpię olewania pisowni. Lubię olewać swój brzuszek ciepłym oczem w wannie.

Gość gość
Twoja mama ma racje faceci tak okazuja zazdrosc.Mój to szalu dostawal jak sukienke ubralam ale juz mu przeszlo:-D

Gość samiec alfa 91
Impreza w niedziele? Do kościoła idziecie? :classic_cool:

Gość gość
Ja msm tak samo,juz nie wiem co msm robic .Moze za vardzi sie staram i dlatego on sobie odpuszcza?

Gość gość
Gimgówno atakuje 💤 cieszymy się, że odkryłaś kredkę do oczu

Gość gość
Cóż, mój facet potrafi normalnie się wysłowić i mówi po prostu, że ładnie wyglądam albo że faceci się za mną oglądają. A jak mam plamy to mówi, że mam plamy. I oczywiście pozwala mi chodzić na fitness. Dzieciaki.

Gość Nie_bede_Julia____
nie, po prostu kochanka zawsze musi byc ladniejsza od zony :classic_cool: