Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie można spotkać porządnych facetów?

Polecane posty

Gość gość

Uczciwych, porządnych, kochających??

Gość gość
w komediach romantycznych

Gość gość
zależy w jakim wieku

Gość wiur
"Uczciwych, porządnych, kochających??" Taki bylem zanim nie trafilem na nieuczciwa,nieporzadna i niekochajaca kobiete. Potem sam sie stalem takim s*********m.

Gość gość
Podobnie jak wiur. Nie warto się starać dla kobiet.

Gość wiur
A co do tematu, to na prawde nie ma reguly, byc moze w pewnych miejscach jest wieksze prawdopodobienstwo takich spotkac, ale to nie znaczy, ze gdzies indziej ich nie znajdziesz. Pamietaj tylko, ze sama tez taka powinnas byc, jesli nie to po prostu mozesz tego czlowieka zniszczyc i tyle z tego bedzie.

Gość bernark
nad rzeką, nad jeziorem z wędziskiem w ręku , nie zapomnij podbiec, gdy będzie wołał 'podajcie podbierak'

Gość wiur
Chciales byc zabawny, ale sie nie udalo

Gość gość
mnie mężczyzna zniszczył... jedyną pomocą był psychologi i psychoterapeuta

Gość porzadny facet.
Widzisz, niestety wielu z nas porzadnych zycie nauczylo inaczej, wiec czesc z nas sie zminia na skurw..... inni odcinaja sie od kobiet w ogole. NIe warto sie starac dla kobiet, wiec nie oczekuj zbyt wiele, dopika sam nie zaczniesz bardzo mocno pracowac and zwiazkiem. powiem tak im facet starszy i bardziej doswiadczony tym mniej bedzie Cie kochal i oddawal samego siebie. Ja dla kawalka doopy i cycka nie mam zamiary niszczyc siebie i swojego zycia. Jelsi o mnie chodzi moge sobie walic konia do konca zycia. Do niczego mi kobieta nie jest potrzebna.

Gość wiur
Szkoda gadac, moja dziewczyna zarzekala sie, ze chce byc ze mna, przysiegaja wiernosc itd, skonczylo sie na tym, ze skurwila sie ze swoim bylym. Zaprosil ja na pizze, poszla na to "przyjacielskie spotkanie" i tak sie to skonczylo. Po calym zajsciu nazwala mnie c****m i stwierdzila, ze zle ja traktuje.