Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie ubieracie w upal?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak sie ubieracie w upal?? Ja w takiej temperaturze nie daje rady nawet w bieliźnie :D na mieście byłam w samej sukience przewiewnej i dziwie sie jak dużo kobiet zakłada staniki pod sukienki (masakra!) albo zakrywa całe ciało ;/

Gość Kobieta.......
Bez przesady. Ja chodzę w bieliźnie i jakoś żyję.

Gość bernark
też się zastanawiam, dlaczego nikt do tej pory nie wymyślił biustonosza z otworem na ssutki ?

Gość gość
zakladaja staniki bo maja duze piersi, ty nie musisz

Gość gość
mi akurat bielizna nie przeszkadza ale bluzka musi być na ramiaczkach. z rekawkiem nie dala bym rady

Gość a|fred789
Ach, jak myślę o sutkach, to robi mi się jeszcze bardziej gorąco.

Tak jak zawsze, tylko wybieram lżejsze materiały - jedwab i len. Noszę długie spodnie z lnu, bluzki z krótkim rękawem, sukienki ciut przed kolano, długie spódnice. Oczywiście nie ma mowy, żebym nawet w domu była bez biustonosza. Po domu chodzę w szortach i koszulce na ramiączkach.

Gość gość
ja po domu chodzę w samych majtkach, a na dwór jakieś topy albo cienkie sukienki. Biust mam nie duży to nie zakładam prawie wcale latem :) widuje dużo kobiet bez biustonosza przy takich temperaturach i tak powinno być.

Gość gość
lekka sukienka, figi i japonki, do tego okulary i kapelusz, nie da sie inaczej

A tam się nie da :D Ja chodzę w długich spodniach i nie umarłam póki co, więc da się.

Gość gość
a zakryte ciało wbrew pozorom chłodzi, to tak jak w mieszkaniu nie można otwierać poludniowego okna- zamknąć i zasłonić= chłód, te polnocne/wsch mam uchylone, zeby bylo swieze powietrze

Gość gość
szybko!

Gość gość
też noszę lniane spodnie i różne inne spodnie ... i bluzeczki przewiewne A bieliznę zawsze noszę .....nawet gdy będzie 60 stopni to mam bieliznę .. ewentualnie tylko w domu bez biustonosza :)

Gość gość
ja w jeansach tez chodze w lecie, bardzo czesto

Gość gość
W takie upały nie zakładam długich spodni, raczej spódniczki, przewiewne sukienki. A już jeansy latem to dla mnie masakra.

Gość gość
spodnie przed kostke podkoszulek nie lubie kobiet ktorym widac piersi nieraz do kolan niesmaczne.a siostry zakonne musza wytrzymac w swoich habitach

Gość gość
ja noze ciemne rurki bo mam brzydkie nogi :(

Gość gość
spodnie przed kostke podkoszulek nie lubie kobiet ktorym widac piersi nieraz do kolan niesmaczne.a siostry zakonne musza wytrzymac w swoich habitach

Gość xxxkachaxxxx
Ja dziś cały dzień po mieście bez stanika pod topem latałam i było o wiele fajniej! Przestałam się przejmować sutkami jak zobaczyłam inne dziewczyny bez biustonoszy albo w samych stanikach ;) cieszę się że u nas w lato ludzie przestają na siłę zakładać bieliznę. Na południu Europy to normalne ^^

Gość gość
nawet ja sie przełamałam w końcu, i chodze w szortach mega krókich, które mój kochany syn okreslił słowem "k*******e"... ale p*****le, lepsze to niz sie meczyc, moze wreszcie nogi opale

Gość gość
xxxkachaxxxx - co kto lubi, ja nienawidzę jak mi cycki wiszą. Bez stanika nie jestem w stanie wyjść nigdzie.

Gość gość
ja mam atopowe i laze we wszystkim dlugim, a teraz mnie wysypalo bo pozwolilam sb na 10 minutowe przemieszczanie sie w krotkim rekawku!! mam l4 i siedze w domu. błagam cieszcie sie z wyboru na temat chocby ubioru, choc w moim wypadku to tez caly styl zycia i meczarnia :(

Bluzki bez rękawów, luźne szorty po domu. Jak wychodzę to jakieś sukienki na ramiączkach. A i tak mi gorąco i zdycham... nie nadaje sie do upałów, wolę wiosnę lub lekką zimę.

Gość gość
haha, dziewczyny ktorym biusty wisza nie powinny bez stanika chodzić. jędrne piersi mozna bez ;)

Gość panHilarry
Z dziewczyną jeździmy trochę po świecie i Polska jest raczej na szarym końcu swobody ubraniowej ;). Podczas upałów na ciepłym południu Europy czy w niektórych krajach Azji zakrywa się mniej, niż więcej i nikt nie robi z tego powodu afery. U nas kobiety strasznie wstydzą się głupot typu sutki, ale już w samym staniku albo legginsach to pokazać się mogą :D Po prostu to też mała hipokryzja, niby takie wstydliwe, ale idą za modą. Moja dziewczyna ma biust raczej mały i latem zakłada na siebie lekkie ubrania i nie przejmuje się czy coś widać - ważne chyba czy jest jej wygodnie i chłodno, prawda?

Gość Aldi31
ja tam zakładam szorty bez bielizny i top .

Gość gość
Ja sukienki . Fason podobny , ale rozne kolory.

Gość gość
a bieliznę do sukinek