Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona8891

romans z kolega z pracy

Polecane posty

witam , od pieciu miesiecy pracuje z mezczyzna (widzimy sie trzy cztery razy w miesiacu) facet bardzo mnie pociaga... jestem panna , on ma zone :( przezylyscie kiedys cos takiego? bylo warto.... nie chce rozbijac zwiazku, chodzi mi o przygode i seks... (prosze nie pisac w poscie o moralnosci)

Swędzi Cię? chcesz potem czuć się jak ścierka?

Gość gość
oj wyd*pczy cię ty się zakochasz a on nie zostawi żony bo jeżeli ją zdradza to pewnie nie jesteś pierwsza i tyle w temacie...także twoje ryzyko

Gość gość
idu jest extra...ale się uśmiała :)

Gość gość
przygodny sex...jak ty się nie boisz...??!!!a później będziesz jęczeć, że jesteś w ciąży z żonatym a on ma cię w d***e...zastanów się

Gość gość
i od kiedy romans jest przygodą kurcze to tylko świadczy o twoim niskim ilorazie inteligencji, wyjechać do afryki , albo skok na bungee to dopiero jest przygoda...no ale cóż...szkoda pisać !!! :)

ludzie przeciez pisze ze interesuje mnie tylko seks i dobra zabawa.... nie mam zamiaru zajsc w ciaze... nie mam zamiaru tez rozbijac jego rodziny

Gość gość
no ale chyba wiesz, że z bzykania może być ciąża ???!! weź się zajmij naprawdę poważnymi sprawami a nie głupoty ci w głowie. Znajdź sobie wolnego chłopa... bo zła karma wraca i jak ty będziesz mieć faceta a jak uwiedziesz tego to życzę ci żeby inna kobieta też uwiodła w przyszłości twojego i zobaczymy jaką będziesz mieć wtedy przygodę...

Gość gość
Rozumiem cie, fajna przygoda :-)

Gość gość
mam nowego kolege w pracy super facet

Gość gość
rozumiem Cie :-) wlasnie przezywam to samo :-) z tym, ze to ja mam meza, a kolega z pracy jest wolny. Kiedy tylko na mnie spojrzy to przechodza mnie takie ciarki... Nie kusze Go, ale widze, ze ma na mnie ochote i z pewnoscia nie przeszkadza mu, ze jestem zamezna. Jak ludzie sie przyciagaja, to bez slow wiedza o co chodzi. Jednak moja moralnosc i milosc do meza jest silniejsza niz impuls podniecenia - tak wiec sie trzymam i staram o tym myslec jak najrzadziej :-) Na tym poscie to sami GOSCIE!!!

Gość gor21
nie czekaj jak wszystko pasuje niech spotkanie zorganizuje poznasz go blizej moze cie wypuka, a potem wrocisz do meza,przed spaniem wezmiesz kapiel i jest wszystko oky