Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniat

sukienke na ważny dzień

Polecane posty

Gość paniat

Hej! Mam bardzo ważne pytanie.. za niedługo będziemy organizować z moim (już) narzeczonym przyjęcie zaręczynowe. Takie oficjalne z rodzicami i resztą rodziny. Wiadomo okazja dość ważna dlatego i ja muszę wyglądać elegancko no i przede wszystkim dobrze, bo stres i tak będzie duży. Dodatkowo 30-stopniowe upały dadzą się we znaki. Dlatego bardzo proszę o pomoc!! Czy taka sukienka: http://www.lovelove24.pl/product-pol-36265-EMAMODA-SUKIENKA-BIALY-4612-1.html nada się na taką okazję i przede wszystkim będzie niekrępująca? Co myślicie,kupić?

Gość gość
Ech, niektórzy po prostu muszą kupować tandetę i, jak już pisałam w którymś wątku, to się raczej trudno leczy. Skoro Ci się podoba, to sobie kup.

Gość wiem, że
czasy się zmieniają i kobiety na różne miej i bardziej ważne okazje zakładają sukienki, które do niedawna można było co najwyżej jako koszulę nocną założyć do łóżka, ale ta nadaje się jedynie na niedzielny spacer po parku z narzeczonym ewentualnie na wypad na grilla u bliskich znajomych. Bo na prawdziwe garden party czy barbecue już się raczej nie nadaje.