Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koteczek92

Dziewczyny, kiedy po raz pierwszy byla wasza pierwsza masturbacja?

Polecane posty

Gość koteczek92

Bo ja gdy mialam 16 lat gdy bylam pod prysznicem, z ciekawosci chcialam sprawdzic jak to jest gdy przytrzymam strumien wody na mojej... wiecie, zrobilo mi sie tak przyjemnie ze az zaczelo mi sie krecic w glowie, i tak sie u mnie zaczelo.

Gość gość
ja miałam 6 lat i bawiąc się lalką barbie przez przypadek dotknęłam się nią tam i spodobało mi się to uczucie, zaczęłam lalką pocierać, aż do orgazmu, ale się wystraszyłam tego uczucia, bo myślałam, że umieram i potem przez miesiąc nie dotykałam się tam ;D

Gość koteczek92
jaki tam grzech, sprawianie sobie przyjemnosci i rozkoszy to nie grzech, myslac o tym i piszac nabieram ochoty i chyba bede niegrzeczna dzisiaj w nocy.

Gość gość
Pierwsza masturbacja u mnie nastąpiła trochę dziwnie.Jak miałam 13 lat usiadłam na stole i zaczęłam ruszać nogami do przodu i do tyłu. Po jakimś czasie poczułam że przechodzą mnie dreszcze i robi mi się błogo.Nie wiedziałam co się ze mną dzieje.Ale musiałam skorzystać jeszcze raz i znowu zrobiło mi się dobrze,i tak się masturbuje do dzisiaj.

Gość gość
11 lat podczas snu - leżałam na brzuchu i jakoś samo się stało. Niezapomniane uczucie, a co do kościoła to nie ich sprawa co się robi : )

Gość naj

w wieku 12 lat przechodzilam obok lazienki i slyszalam jakies dziwne jeki  . spojzalam przez dziurke od klucza a tam moja mama rozebrana siedzi  na brzegu wanny z rozciagnietymi nogami eksponujac swoj czarnowlosy wzgorek lonowy i dotyka  pociera i wklada paluszki do waginy a druga reka masuje swoje duze piersi .niema sie co dziwic ojciec byl w delegacji.kiedy poszlam do pokoju okazalo sie ze mam mokro w majteczkach.podczas wieczornej toalety sprubowalam i okazalo sie to bardzo przyjemne.

Ja odkryłam masturbację gdy miałam 16-lat,było to oczywiście podczas kąpieli, teraz mam 17 lat i zabawiam się w zależności od potrzeb średnio raz w tygodniu.

Na razie nie myślę o seksie,z resztą i tak nie mam chłopaka.

1 godzinę temu, lidka.pl napisał:

w zależności od potrzeb

Nie rozumiem.

Dnia 28.07.2013 o 21:56, Gość gość napisał:

ja miałam 6 lat i bawiąc się lalką barbie przez przypadek dotknęłam się nią tam i spodobało mi się to uczucie, zaczęłam lalką pocierać, aż do orgazmu, ale się wystraszyłam tego uczucia, bo myślałam, że umieram i potem przez miesiąc nie dotykałam się tam ;D

Niezłą masz fantazje...