Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chmura123

Gdzie w sieci znależć najlepsze wyprzedaże?

Polecane posty

Gość Chmura123

Czy znacie coś bardziej atrakcyjnego od Złotych Wyprzedaży?

Gość gość
Ale w Polsce czy za granica?

Gość Arleta9001
No w Polsce chyba:) Zamawiałam ze strony zlotewyprzedaze.pl i zawsze transakcje przebiegały wzorowo, takze jaknajbardziej polecam

Gość Chmura123
Ciekawa jestem. Jeszcze nic nie kupiłam na Złotych Wyprzedażach, ale często zagłlądam i widzę ciekawe oferty, ale boję się, że będę zbyt długo czekała. Jak to jest z tą realizacją, jak długo czeka się tak naprawdę?

Gość gość
wkurzają mnie strony, na których nie można przeglądać produktów dopóki się nie zarejestruje. Skąd mam wiedzieć, czy warto się rejestrować jeśli nie wiem co w tym sklepie jest? ;/

Gość gość
Ja się zarejestrowałam w ciemno, teraz nie mogę nie być na bieżąco z ich ofertą... ;) Ale to dobrze, przynajmniej faktycznie ten newsletter działa, informują o najlepszych promocjach. A czekanie na przesyłkę zależy od tego, ile mają zamówień na daną rzecz - do czterech tygodni nawet raz czekałam, nie pamiętam już co to było. Ale w końcu było, doszło:P

Gość gość
Polecam www.drogeriauroda.co.uk

Gość Eleonora Oracz
Mnie się bardzo spodobał blog ZW http://blog.zlotewyprzedaze.pl/artykuly/złote-wyprzedaże-i-sopot-match-race-2013 można dowiedzieć się dużo jak wyglądają ZW np od kuchni, o nowościach modowych itd

Gość milos33
Tutaj https://zoio.pl/wyprzedaze są ciekawe rozwiązania. Sklep ZOIO ma szeroką ofertę ubrań oraz niskie ceni. Szczególnie polecam sobie zerknąć na wyprzedaże. Można tam zakupić dobrej jakości odzież w dobrej cenie.