Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana88

Zastanawiam się nad tą koszulką...seksowna?

Polecane posty

Gość niezdecydowana88
przed html trzeba usunąć spacje

Gość gość
to już taka koszula dla starszych pani koło 50

Gość niezdecydowana88
ee chyba przesadzasz...bo cycki nie są na wierzchu? mi ta koronka się podoba najbrdziej i wiem,że Ti Mo to porządna firma

Gość gość
no niewiem mi sie jakoś nikepodoba taka zwykła

Gość niezdecydowana88
Sprzedający dodał nowe fotki na moją prośbe ale widze,ze niewładowały sie dobrze...nowa miniaturke przy wyszukiwaniu widac tylko

Gość gość
ja bym ci polecił coś inego niewprowadzaj nudy do zycia bo to niejest fajne sróbuj moze całkiem coś inegho az w zyciu zaszalej ?

Gość niezdecydowana88
tzn? co proponujesz?

Gość gość
hym niewiem facet jestem ;p ale pomyśl co masz w szafie co by ci tam sie przydało mozew dla zabawy sie ubierzesz by wygladać sexownie dla męża dla odmiany . najgorsze co może być to jak kobieta ubierać sie bedzie tak samo i niebedzie chciała czasem zaszaleć . może np hym fioletowa jaka suknie sprobuj

Gość niezdecydowana88
hm na moje ubrania jak i bielizne jeszcze nikt nie narzekał :)

Gość gość
nuienarzekał bo jakby narzekał to byś sie obraziła ;p

Gość niezdecydowana88
haha :D Nie no na serio mówie :P Od dziewczyn też nieraz komplementy na temat ubioru słyszałam no i jestem tego pewna ,że ubieram się kobieco i ładnie ;)

Gość niezdecydowana88
a poza tym ta koszulka ma być dla mnie, ew. dla mojego przyszłego faceta bo aktualnie niestety sama :( ale napaliłam się na tą ksozulke bo w tej cenie to mega okazja

Gość gość
wytni sobie dzióre na plecach ;p możesz być ładna i beda ci ini muwić że sie ładnie ubierasz a poprostu ty bedziesz ładna chocby brzydko sie ubrałaś ;a)

Gość niezdecydowana88
nikt inny nie doradzi?

Gość gość
moje rady to już niesa dobre he he dobra ide spać .

Gość niezdecydowana88
Im więcej opinii ,tym lepiej

Gość gość
ale mozesz sie zemna spotkac i ci dam realna opinie :)?

Gość niezdecydowana88
zniechęcasz błedami ortograficznymi

Gość gość
hwwa h at nara nielubie już cie zaduzo uwagi do piękna przywiązujesz tak kazdy znas zgnije w żiemi i go robale zezra .

Gość niezdecydowana88
fajnie ;]

Gość gość
nawet cie ta sukienka nie ochroni bo tak ja przegryza i ci dotyka wejde i ci jelitka pogryza itp wsdumie nietrzeba bo kazdy w nas ma bakterie

Gość stylistka,30000
eh,ile ty masz lat kobieto??? 1.nabralas sie jak mlody leszcz...nie kupuj tego badziewia. Gosciowa to wygrzebala w szmateksie i kupila pewnie za 10- 15zl...tak ,sa tam tez ciuchy z metkami,bo anglicy oddają tez nowe rzeczy,ktore byly nietrafione)...I JAKO ZE MA leb na karku sprzeedaje po jakze okazyjnej cenie 60 zl!!! :O 2.albo chodizla w tym 3 lata znudzilo sie jej ,ukradla metkę ze sklepu i doczepila do tej.Niech pokaze 2 metki,metkę papierową i metkę wszytą. i Co to wogle za marka ze tak cie kusi??? ja sie znam na markach,ale o tej pierwsyz raz slysze...Trumpf,intimisiini,coco, czy jakis next -spoko,ale kto cos slyszal o tej firmie???...i to ze dziewczyna to juz przymierzyla do zdjęcia.? :O a fuuj...nie brzydzi cie to? KOLLOR JEST WYBLAKly,nie jest kruczo czarny....material sflaczaly i wiotki...zero seksownosci ,zero delikatnosci,brzydkie wykonczenie pod szyją. Ja bym tego nie wziela za darmo:) Opis produktu tez podejrzanie powsciagliwy. Sa o wieloe lepsze i w tej cenie w polskich sklepach,ewentualnie juz nawet na bazarku czy w chinskim markecie. Ta halka z allegro przypomina mi babcyną halkę pod ciotcyną sukienkę za 15 zl :)

Gość niezdecydowana88
mniejsza oto skąd to ma, wazne,że nowe. Przysłała mi fotke z metką na maila. Zdjecie z fleszem wiec dlatego kolor wyblakły a jesli chodzi o cene to pytałam odp była w stylu ,ze Ti Mo to mało znana firma wiec nie ma co rządać wiele. Wiem,że to dobra firma bo mialam kiedyś bluzke tej firmy - cudo ! no i ich stronka badziewia nie pokazuje http://www.ti-mo.no/

Gość gość
Ale Ty jesteś głupia ;/ Przymierzyła bo chciała poakzać jak na ciele wygląda ! Ja zawsze kupuje cicuhy po przymiarce...i zeby się brzydzic? a w sklepie to zawsze Ty pierwsza i jedyna przymierzasz?

Gość Moniczka778
Ja też nie widze w tym nic dziwnego czy obrzydliwego,że ktoś przymierzył do zdjęcia...

Gość werr..
Mi ta koszulka się podoba ,czyli może być .

Gość niezdecydowana88
jak dostane kase od razu zamawiam :)