Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam już dosyć tych upałów

Polecane posty

Gość gość

nawet w nocy zero ochłodzenia. Juz nie wiem co mam ze sobą zrobić. Zawsze źle znosiłam upały a teraz w 9 m.c. ledwo żyję

Gość gość
Nie pociesze cie za bardzo. Upaly w polace przybyly z francji gdzie przez ostatnie 2 dni byly rekordowe temp. 34 w piatek I 37 !! W sobote. Juz pewnie do polski dodarlo to afrykanskie powietrze ;)

Gość Monika123456
ja też ledwo dycham i też jestem w 9 m.c teraz leżę sobie na łóżku przed lapkiem i mam włączony wiatrak bo bym chyba wykitowała ( mieszkam na poddaszu i mam w domu małe piekiełko :/ ) teraz sobie odpoczywam, ale w ciągu dnia musze ię jeszcze zajmować swoją prawie 3 letnią córką, która jest jak mały szogun..

Gość gość
tez jestem w 9 miesiącu i tez musiałam sie zająć córka - 4 lata. Ona chciała iśc na plac zabaw, później sie poprzytulać itp itd a ja nie miałam siły nawet sie schylić

Gość mama dwóch dziewczynek
Ja upały kocham, ale rzeczywiście w ciąży taka pogoda jest nie do zniesienia ;-( ale podobno upały tylko jeszcze jutro i kolejny front ma zmienić pogodę. Dużo wody, cienia i odpoczynku ;-)

Gość gość
wspolczuje Wan, ja jestem w czwartym a i tak mi goraco, w 9 to juz makabra muso byc na tych upalach

Gość Monika123456
tak.. 2 dni ochłodzenia a potem znów skwar :/