Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszczatata rogataaa

Mam bardzo zapryszczone czolo, natomiast reszta twarzy niemal idealna-rady?

Polecane posty

Mam 24 lata i cale czolo mam usiane w czerwonych bolacych grudkach, podskornych i tych z biala koncowka. Natomiast policzki, cala reszta twarzy bez zadnego pryszcza, gladka, mila nie jest tlusta. Juz nie wiem jak sobie radzic z tym probleme. Czy mial ktos dokladnie tak? Ze pryszcze skupiaja sie tylko na czole?

Gość gość
ciesz się, masz wielkie szczęśćie w nieszczęściu, pozostaje higiena, dobre kosmetyki, możesz sobie zrobić grzywkę ( ja zmieniłam fryzurę i w ogóle nie mam przez to więcej wyprysków a czuję się super)

Gość gość
znajdz w necie na pewno jest, ja wiem tylko ze pryszcze na brodzie to sprawy hormonalne

Gość gość
zla dieta! tluste? ostre? chipsy itp?

Wczesniej nie mialam problemow z tym przekletym czolem. Ponawiam pytanie, czy ktos mial problem wylacznie z czolem?

Gość gość
Musisz zacząć kopulować minimum 2 razy w tygodniu, a pryszcze same znikną :classic_cool:Przyjmowanie spustów na czoło również może pomóc :classic_cool:

Gość gość
Spróbuj jakiegoś antybiotyku w kremie lub maści. Tribiotic jest bez recepty

Gość gość
W necie sa glownie info o pryszczach glownie na zuchwie, brodzie. Nie, nie jem tlusto. Nie jem wlasciwie miesa, 2x w mcu

o dziekuje bardzo ten problem zaczal sie w czerwcu, mialam chwilowa cisze a pozniej znow i to masowo wczesniej myslalam ze ze stresu, teraz? nie wiem, nie jem slodyczy, chipsow, ostrych rzeczy, tlustych

no nic, spróbuje jutro z tą kopulacją i spustami na czoło :D jeszcze raz dzięki i trzymajcie się :D

jem b. duzo pomidorow, zrobie sobie przerwe w ich jedzeniu- uwielbiam.. i zobacze moze to wlasnie to?

tja, malo pomyslowy podszyw jutro pojde do drematologa, ciekawa jestem co mi powie

Gość Sylwia Krukiewicz
Borykałam się z tym dziadostwem i wiem jak to jest mieć problemy z cerą. Próbowałam przeróżnych metod walczenia z tym. A dałam sobie z tym radę z pomocą tabletek IQface sprowadzonym przez moją mamę. Podziałały fantastycznie i w dość szybkim tempie w porównaniu do wcześniejszych metod:) U mnie tylko tabletki poskutkowały.