Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggi33

Czy jest mozliwosc, ze on jeszcze do mnie wroci?

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyna ratownika On do Ciebie nie wróci - bo nigdy razem nie byliście piszę to ja , lat 36, chociaż z powodzeniem dają mi 27smiech.gif x x tak jak wszystkim misskom na kafe czyli jak widac wyjatkiem nie jestes :D

Gość prrowokatorr
Autorko jesteś jak ta małpa. Masz jednego faceta z którym masz chwilę ciszy. Dajesz d**y drugiemu staremu bo miałaś chcicę. Jesteś więc zwykła dziwką bez zasad.

Gość aggi33
prrowokatorr, tak, dzieki, malpa to moj chinski zodiac :D A tak na powaznie, to jak nazwac chwile ciszy trwajaca ponad tydzien, gdy ja do tego faceta nr1 wydzwanialam (on mnie rozlaczal za kazdym razem I nie raczyl nawet oddzwonic), nie odpisywal ma sms I zbywal I nwet nie zlozyl mi zyczen w dniu moich urodzin? Nie sadzisz, ze lepiej byc taka tymczasowa dziwka niz jakas poj* meczennica?

Gość jaFacet
musze ci napisac autorko, ze nie masz sie czego wstydzic, widze tu paru chlopa, ktorych az kloje w srodku, ze kobieta tez moze podchodzic lekko do seksu

Gość nicelucy
dziewczyno, walcz o niego!!!!!!!!!!!!!! Mialam kiedys podobna sytuacje, z gosciem, ktory sie chyba we mnie zabujal na dobre, ale przerazily go rozne standardy zycia miedzy nami...... Ja ialam wiekszosc rzeczy markowych, jadalam w dobrych restauracjach I gotowalam w domu tylko najlepsze I najdrozsze rzeczy, a on by z tej drugiej ligii. Jak mu raz pokazalam, ze moge tez zjesc w McDonaldsie, to sie troche uspokoil I rozweselil. Jestesmy juz razem 2 lata! Powodzenia :)

Gość prrowokatorr
Normalnie zdradziłaś swojego faceta. Puściłaś się jak zwykła ladacznica. Tydzień przerwy to jeszcze nie tragedia. Tragedię to teraz będziesz miała. Nowy popychacz wyd*pcył i ma cię gdzieś. Twój facet pogoni cię bo nie będzie chciał żyć z dziwką. I taka jest prawda. A kto by taką szmatę chciał mieć pod dachem.

Gość aggi33
prrowokatorr, nie cisnieniuj sie tak, bo ci zylka peknie :D jaki facet? o czym (o kim ) ty mowisz? Pan 36lat zapadl sie pod ziemie na 2 tygodnie I w ostatnia sobote dal o sobie znac (pewnie randkowal przez ostatnie 3 tygodnie, bo probowal wybadac, czy sa jeszcze szanse gdzie indziej I to by wyjasnialo jego olewacki stan do mnie) probujac wrocic do mnie, po tym jak mnie traktowal? Sorry, ale to zwykla d**a I cota a nie facet! A ten popychacz to popychal dobrze I tyle w temacie do ciebie. Za glupi jestes, aby ci cos tu wiecej pisac.

Gość jaFacet
do prrowokatorr: ciebie to chyba jakas baba musiala po rogach niezle walic, bo strasznie na autorke najezdzasz z wyzwiskami albo jestes szowinistycznym debilem

Gość gość
Autorko, ale który ma jeszcze wrócić ? Bo tobie to obojętne który byle cię bzykał.

Gość gość
":29.07.13 [zgłoś do usunięcia] jaFacet do prrowokatorr: ciebie to chyba jakas baba musiala po rogach niezle walic, bo strasznie na autorke najezdzasz z wyzwiskami albo jestes szowinistycznym debilem " :P A co tu prowokator m do rzeczy jak ta dziwka się tu produkuje. A może to ten 36 latek ?

Gość lilka12345
ale wy faceci to glaby jestescie, nie umiecie nawet czytac ze zrozumieniem najlepiej pozakladajcie swoim kobietym pasy cnoty a sami latajcie

Gość jaFacet
gość ":29.07.13 [zgłoś do usunięcia] jaFacet do prrowokatorr: ciebie to chyba jakas baba musiala po rogach niezle walic, bo strasznie na autorke najezdzasz z wyzwiskami albo jestes szowinistycznym debilem " jezyk.gif A co tu prowokator m do rzeczy jak ta dzi**a się tu produkuje. A może to ten 36 latek ? Stary nie marudz. Mam swoje lata I obecnie widze, co sie dzieje w malzenstwie u mojej siostry, jak ja jeden szowinistyczny smiec sponiewieral, mam taka ochote mu gebe oloic ze to masakra

Gość czukiki
facet z klasą a zerwał esmsem hahahahaha

Gość aggi33
wykasowalam dzisiaj jego numer I jakos mi tak ulzylo :)

Gość jonmalutki
autorko, musze sie z toba spotkac bo kreca mnie takie laski jak ty :P

Gość aggi33
wiecie co, normalnie dzisiaj myslalam o nim mniej niz wczoraj, czy przedwczoraj czy przedprzedwczoraj, zaczynam odkrywac uroki bycia singlem :)

Gość aggi33
czy jest tu ktos kto jeszcze chcialby sie wypowiedziec w tym temacie?

Gość gość
on juz nie dzwoni?a Ty nie cierpisz jak widze....?

Gość gość
Cholera wie co koleś ma w głowie, może ma żonę i boi się wsypy... . A może ma jakiś lęk przed nowym ? Możemy gdybać i wymyślać , jak mu się zatęskni to wróci.

Gość gość
On ma 44 jego syn 29 ,autorko ?????????????

Gość gość
... i nie piszcie że jest dziwką bo 70% kobiet i 80% facetów ma jakiś umyślny i nie umyślny skok w bok za sobą. Taka jest prawda a wielu udaje świętych.

Gość gość
Co z tego że on ma 44 a jego syn 29. Co tu za imbecyle się wypowiadają?!

Gość gość
Hey, kto wspomnial, ze jego syn ma 29?! To jakies wielkie nieporozumienie!

Gość gość
On ma lat 44 I ma dwoch synow, z roznych matek. Pierworodny skonczyl ledwo co lat 13, a drugi ma lat 5, nie 29! Bylam dzisiaj z dobra znajoma w pubie spotkac sie I pogadax o wszystkim I o niczym I wydawalo mi sie przez chwile, ze widzialam jego kumpli (znajomych) ktorzy mnie rozpoznali I przygladali mi sie dluzsza chwile

Gość aggi34
Sorry, te 2 wposty wyzej to ja, autorka, po prostu zapimnialam sie podpisac :P

Gość gość
ale jesteś naiwna.........facet miał seks z kobietą naiwną przez dwa tygodnie którą nabrał na komplementy i znudziłaś mu się dlatego się nie odzywa teraz a jak się odezwie za jakiś czas do ciebie to jak znudzi mu się ta z którą aktualnie jest.....jak lubisz takich facetów dziwkarzy to czekaj na jego telefon z propozycją seks spotkań...

Gość gość
a w te weekendy z synami do końca bym nie wierzyła, bo dziwne że ty w nich nie brałaś udziału żeby się zaprzyjaźnić z dziećmi.....

Gość gość
temat tego postu powinien brzmieć: " jak się go pozbyć?" a nie " czy on jeszcze do mnie wróci?"

Gość aggi33
Nie moglam brac udzialu w spotkaniach z dziecmi, poniewaz na nich wtedy byly czasamu ich matki, wiec jak by to wogole wygladalo? Zreszta ja sama tez bym nie chciala przedstawiac mojemu synowi dopiero co poznanego pana, z ktor nie wiadomo co by wyszlo. Dzieci trzeba szanowac.

Gość aggi33
no I co, temat umarl smiercia naturalna?