Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża od samiutkich początków po poród :)

Polecane posty

Gość gość

Witam Kobietki :) Staramy się z mężem o maluszka od 3 miesięcy. Okres miałam dostać 26.07.13, zawsze przed okresem na tydzień przed bolały mnie piersi, brzuch a tu cisza, bólu brzucha nie ma w ogóle a piersi zaczęły boleć lekko dzisiaj. Robiłam test 26 i wyszły dwie kreski z tym, że jedna bardzo bledziutka więc wczoraj zrobiłam kolejny no i wyszedł negatywny :( ale dzisiaj postanowiłam zrobić trzeci i znowu jak na złość wyszły dwie z tym jedna blada :( nie wiem jak to odebrać. Wizytę u ginekologa mam dopiero w czwartek. A u was jak było z tymi początkami, jak przebiegała później ciąża i jak poród ?:)

Gość gość
do dnia okresu testy negatywne, dzień czy dwa po- pozytywny, lekarz w 7 tc.

Gość gość
a ocopytasz

Gość gość
praktycznie o wszystko bo trochę jestem przerażona :D no i pytam jak z tymi testami :D

Gość gość
praktycznie o wszystko bo trochę jestem przerażona :D no i pytam jak z tymi testami :D

Gość gość
Jesteś w ciąży, gratuluje:) Testy mylą się w 99% tylko w jedną stronę ;P

Gość wifigdańsk
ja wogóle nie robiłam testów:)

Gość gość
Prawie pewne że jesteś w ciąży :) U mnie jak była ciążą testy zawsze pozytywne, ale zawsze robiłam przynajmniej 2 dni po terminie miesiączki. Wizyte masz za wcześnie, lepiej przełóż, bo się tylko nalatasz, a lekarz ci i tak nic konkretnego na razie nie powie.

Gość gość
Hej Autorko najlepiej zrób badanie z krwi, będziesz miała pewność, ja jestem w 8miesiącu ciąży a na początku było tak samo robiłam testy i wychodziła albo słaba kreska, albo wogóle jej nie było, a badanie beta hcg potwierdziło ciążę to był 6 tydzień ;)