Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paciia

Nie wiem już co robić

Polecane posty

Gość Paciia

Cześć... Spotykam się z nim od stycznia, a od kwietnia jesteśmy razem. Czułam sięz nim cudownie, chodziliśmy razem na imprezy do znajomych, do kina. Ale od pewnego czasu w ogóle go nie rozumiem,, dzwoniłam do niego, bo chciałam się spotkać, przez 4 dni się nie odezwał. Poszłam dziś z sąsiadem na miasto pomóc mu załatwić jego sprawy, zapytał mnie czy dalej się z nim spotykam bo widział go jak całował się z dziewczyną. Chciałam to wyjaśnić ale stwierdził że to wszystko moja wina, miałam problem a, on stwierdził że mi nie pomorze bo to jest moja sprawa, ja temu zawiniłam a dalej powiedział że on się ze mną źle czuje, ale dalej tęskni. Dalej go kocham, nie wiem dlaczego tak się dzieje i boje się o niego bo całą rozmowę słyszał Sasiad, który powiedział że on do niego pójdzie i wytłumaczy mu to siła, bo ja nie będę przez niego płakać . Czuje się tak beznadziejnie. Sama nie wiem co robić :(

Gość gość
czyli jestescie w zwiazku?

Gość Paciia
szczerze mówiąc to tak

Gość gość
tak wywnioskowalem :-D

Gość Paciia
ale ja tego już nie rozumiem, czemu tak nagle zrobiło mu się ze mną źle?

Gość gość
oni to maja...facet mysli w roznych kierunkach...nie zrozumiesz :-D

Gość Paciia
rozumiem, ale no jakoś źle się z tym czuje, poznałam tą dziewuchę to miała być przyjaciółka, ciekawe co jeszcze zamierzał z nią robić. jestem teraz w ciąży a on twierdzi że to tylko mój problem

Gość gość
jestem bezradny... nie moj swiat :-D Idz do psychologa najlepiej albo poszukaj jakiegos niórmalnego faceta :-D

Gość Paciia
dam jakoś rade, dzięki ;)