Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18 lat

Penis

Polecane posty

Gość 18 lat

Witam, mam prawie 18 lat. To jak pewnie wiecie najlepszy czas na imprezy nowe znajomości itp. I tu jest mój problem, poniewaz moj penis ma tylko 14 cm. Srednia w polsce to 16-17 cm. Co zrobic??? Boje sie zapoznac jakąś dziewczynę bo w głowie mam tylko jedno... a jeżeli przy pierwszym stosunku ędzie klapa ponieważ mam za krótkiego??? Co zrobić????

Gość gość
najlepiej rób to po ciemku to może nie zauważy, ja w takiej sytuacji zaczęłabym się śmiać i ubrała z powrotem majtki, no bo co mozna zrobic z 14cm;/

Gość gosc15
Technika i kondycja sie liczy. A 14cm to normalne dlugosc. A ty to to ile potrzebujesz? 30cm?

Gość gość
16 przynajmniej musi byc, najlepiej 17-19

Gość gość
16 przynajmniej musi być a najlepiej 17-19. Dlatego uprawiam seks z koniem uwielbiam jak mi wkłada ta swoją wielką kluskę prosto w d*psko:) mam w tedy mega orgazm a na koniec robie mu jeszcze polerke jego mega paly.

Gość gość
EE nie masz sie czym przejowac. W POlsce faceci naprawde nie maja czym sie pochwalic w spodniach. Najczesciej dodaja sobie jeszcze ze 2 cm A najlepiej na pierwszy raz przespij sie z dziewica. Ona nie bedzie miala porownania

Gość gość
A niby kto ma sie czym pochwalić? Średnia w europie to 14,5 a w polsce 15-15,5 więc o co chodzi? Mamy powyżej średniej. A jak wziasc średnia światowa(12,5) to juz w ogóle jest dobrze. W europie najdłużej kochają sie grecy średnio 18min my jesteśmy na 2 miejscu ze średnia 15min ale obcy pies zawsze lepszy. Czyż nie?

Gość gosciowa
no no, smakowity kasek..

Gość gość
Eee,no niezły.

Gość takijedenon
podoba sie?

Gość ona z wiochy
bardzo apetyczny, ktora jeszcze sie ze mna zgodzi :)

Gość gość
ladniutki zoladz :)

Gość Laleczka Barbie
14 cm? Z czym do ludzi? Przecież to się nawet do zamieszania herbaty nie nadaje! - łyżeczka jest dłuższa! :-o

Gość prawiczek ze stolicy
Stary nie przejmuj się. Nie ważne czy duży ważne czy *****iwy. Fakt jest taki, że jeżeli się odpowiednio nie ruszasz to nawet gigantem nic nie zdziałasz.

Gość gość
14 cm to w sam raz i nie sluchaj autorze tych durnych komentarzy. Olej to i ****aj ile sie da bo zycie masz jedno.

Gość Madame Lemoine
14 cm? To przecież mikrofiutek jest, ledwo to od brzucha odrosło. Nie słuchaj komentarzy zakompleksionych mikrofiutów, kobieta musi widzieć, co przyjmuje, a 14 cm - wróbel ma tyle długości. Śmiech na sali

Gość gość
zalosna jestes madame i tyle. A moze masz wiadro miedzy nogami i nie potrafisz czerpac przyjemnosci z mniejszych rozmiarow ? jesli tak to nie wspolczuje. smianie hahahahhaha. Sorry ale takie glupi p***y nie sa godne zadnego faceta no chyba ze gustujesz w wsiowych burakach to prosze bardzo.

Gość gość
a i mikro to ty masz mozg. 14 cm to sredniak. mikrofiutek to penis o dlugosci od 7 cm w dol.

Gość Madame Lemoine
Zawsze mnie śmieszyły spiny takich żałosnych facecików. Masz małego to współczuję. Nie mam wiadra między nogami. Zrozum, że dla dziewicy może te twoje 10 cm coś znaczy, ale jak ją zdeflorujesz to będzie to za moment dla niej za mało, mimo że jest nadal wąska. Problem nie tkwi w rozklapiosze z pochwy tylko w twoim małym interesiku i nie dorabiaj ideologii - każda będzie tylko słabą próbą zakrycia megakompleksu

Gość gość
Madame wmawiaj sobie te glupoty do konca zycia zalosna kobieto. i nie mam 10 cm. Frustratka jakas jestes czy co. Zaden facet cie nie chce bo jestes pasztetem. nie wiem zgaduje tylko.

Gość Madame Lemoine
Tak, jasne - jestem pasztetem, bo napisałam ci kilka gorzkich słów prawdy o małych członkach i ich kobiecym odbiorze. Jasne, jestem pasztetem, bo nie zadowolę się twoim mikrosiusiaczkiem - tak, tak, dalej tłumacz to sobie w ten sposób, i tak wiemy, jak jest :D

Gość gość
To teraz musisz pojac glupia babo ze nie mam kompleksow bo ze mna wszystko w porzadku i mam wyebane na to co myslisz i piszesz tutaj. Frustruj sie dalej skoro to lubisz. Posmieje sie jeszcze z ciebie.

Gość gość
Kiedy dotknelam pierwszy raz penisa mojego meza, zanim go wogole zobaczyla, bylam zaskoczona, jak jest maly w porownaniu z olbrzymem mojego poprzedniego chlopaka. Ale to przy moim mezu nauczylam sie przezywac orgazm. Z czasem pojawily sie orgazmy wielokrotne, zdarzaja sie mokre. Wszystko zalezy, od tego jak na partnerzy dzialaja na siebie, czy jest chemia. Sama wielka pala niczego nie zalatwi. Trzeba nauczyc sie budowac podniecenie, a nie tylko dazyc do zaspokojenia. Kobieta potrzebuje porzadnej gry wstepnej i wielkosc czlonka nie ma tu totalnie zadnego znaczenia.

Gość gość
Tylko,ze tak jest w przypadku seksu osob bedacych w zwiazku,gdzie to uczucie jest. Gdy natomiast kobieta chce zrobic z nieznajomym szybki numerek na spontanie to niestety maly penis moze okazac sie niewystarczajacy.

Gość he he he
Dla normalnej dziewczyny, która nie ma c**y jak wiadro, fiut od długości 14-16 cm jest idealny! A i tak powyżej 16 cm ma góra 10% facetów. W necie każdy kozak i sobie dodaje kilka cm, albo piszą debile co nie potrafią poprawnie k****a zmierzyć :)

Gość ubijam masło
No, tak, znowu wiadro. Nie żadne wiadro, tylko twój za mały członek i tu nie trzeba wiadra, żeby się zgubił - on zniknie we wszystkim, nawet we flaku od kiełbasy :D

Gość gość
I kolejna pusta laska ktora musi miec w sobie 20 cm zeby cos poczuc. hahah zalosne. Na tym forum to ja mam niezla polewke z takich glupich bab.