Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMÓŻMY ZWIERZĘTOM PRZETRWAĆ UPAŁY

Polecane posty

Gość gość

gdziekolwiek mieszkacie w miescie czy na wsi pamiętajcie aby wystawiać jak najwięcej pojemników z zimną wodą w zacienionych miejscach tak by zwierzęta miały do niej łatwy dostęp.Pomóżmy im przetrwać upały nie bądźmy obojętni na ich los

Gość chyba w reklamowce
Im wystawie wode.2 dni temu pod klatka postawilam a 10 min pozniej juz nie bylo :( a pieski chcialy pic,byly 2 akurat. dalam jeszcze karmy w kartonik. i ja tez ukradli :( po co komu to bylo-nie wiem. ale miska byla mojego psa,ktora dostal na swieta :( i wszyscy smutni-tamte pieski,ja i moj pies ze ktps ukradl mu miske !(

Gość gość
nie musisz brać miski psa....weż zwykły pusty pojemnik i butelki z wodą...ponalewaj w pojemniki....

A co ja będę jakieś bezpańskie bestie poił ! Psy , koty i inne czarcie nasienie co nie ma właściciela to ja gonie aż się kurzy. Latał u mnie koło domu pies - bydle bezpańskie i dzieci sąsiadów cholerstwo straszyło to z domu wybiegłem , klapka ściągnąlem ze stopy , psa za morde chwyciłem i jeb jeb jeb z klapka po łbie. Bydle uciekło skąd przyszło i spokój był. A to wiesz czy wscieklizny nie ma? Trzeba kasować bezpanskie zwierzęta.

Gdzieś to już dzisiaj widziałam :) Oczywiście popieram! Myślmy też ludzie o naszych braciach mniejszych.

Gość gość
Zawsze tak robie. Nie trzeba miski. Wystarczy odciac dolna czesc baniaka 5 litrowego po wodzie! Gorszy problem to to,ze u siebie na ogrodzie moge bez przeszkod. Ale co zaniose na trawe,kolo takiego skwerku,gdzie duzo zwierzat chodzi to jak mnie ktos przyuwazy to sie drze,ze zasmiecam:(

Gość gość
wezcie ze soba butelki z woda i pojemniczki (np po mielonym po lodach litrowych) idąc wybierajcie miejsce polóżcie pojemnik nalejcie wody z butelki.porozstawiajcie jak najwiecej pojemników z wodą...a co do osoby ktora sie wypowiadala ze trzeba likwidować bezpańskie zwierzęta...sądze ze ciebie trzeba zlikwidować po co ludziom taki nikt co nawet nie ma sumienia jest bezużyteczny i do tego w pomocy zwierzętom widzi problem.