Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Silniejsza dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Piszu tu jako chłopak, ale chcę poznać opinię kobiet na ten temat. Otóż mam 16 lat, 188cm i 82kg natomiast moja dziewczyna 166 przy wadze 53. Jest więc ode mnie ponad 20cm niższa i 30kg lżejsza. Dla żartów kiedyś siłowaliśmy się na rękę i tu wygrałem bez problemów. Potem przyszła pora na wrestling i tu pojawia się problem. Bardzo często udaje się jej założyć mi jakąś dźwignię, a gdy złapie mnie za szyje (nawet jedną ręką) to poprostu nie jestem w stanie się uwolnić jak bardzo bym nie próbował. W żadnej "walce" nie dałem jej fory, a ona i tak wygrała większość z nich. Czy któraś z Was drogie panie wie może dlaczego tak się dzieje, oraz czy powinienem się tym przejmować? Dodam, że troszkę mnie to podnieca ;3

Gość gość
anyone?

Gość gość
ona na pewno nie jest silniejsza od Ciebie, po prostu noga w zapasach jestes:-P ma lepsza technike,pewnie jest zwinniejsza, bardziej rozciagnieta i mniejsza a zatem trudniej ją złapać w "sidła" nie martw sie kolo, moja zona tez mnie potrafi przydusic a na sztandze podnosze 130 kg a ona tylko 60:-D nie kazdy ma talent do zapasow;-)