Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielkość biustu

Polecane posty

Gość gość

Na portalu wp pojawiła się wiadomość ,że w ciagu 20lat wielkość biustu kobiet zwiększyła się z 70B do 85C .W przeciącu nastepnych 20lat zwrosnie do 85GGGPodtwierdzają to też producenci biustonoszy gdzie duże zapotrzebowanie jest na większe rozmiary.W dzisiejszych czasach nawet Wymiar K jest normą.Jest to związane ze stowaniem przez nas antykoncepcji i spożywanie estrogenu i używaniem plastików.U siebie stwierdziłam ,ze mam cycki większe od matki i babci.Czy ten problem wystepuje u was.

Gość gość
na szczescie sa operacje pomniejszenia biustu, ponoc coraz bardziej popularne.

Gość gość
najlepsze jest C.

Gość gość
Ładnie sie prezentuje na plazy E

Gość gość
E to raczej za duze,

Gość gość
Mam mniejszy biust niż moja mama. Plastik powoduje raczej wzrost biustu mężczyzn, a nie u kobiet. Tu raczej wpływ mają hormony podawane zwierzętom.

Gość gość
I darujcie sobie pisanie jaka miseczka ładnie się prezentuje, bo pojęcia nie macie o rozmiarach biustu. I jeszcze co do tematu - w obecnej chwili dużo więcej kobiet jest świadomych jak prawidłowo dobrać rozmiar biustonosza, bo do tej pory 90% uważało, ze nosi 75B. Dlatego też i statystyki się zmieniają. Jak widać właśnie po wpisach co się lepiej prezentuje nadal jest wiele takich, które o dobraniu prawidłowego rozmiaru niewiele wiedza.

Gość gość
Drogie panie powiedzcie jaki wymiar ma biustonosz 80D i 80DD.O ile się róznia.Duże piersi kobiet są w modzie.Dziewczyny chetnie chirurgicznie powiekszaja aby mieć conajmniej to D

Gość gość
Ładny okragły biust to nasza ozdoba.Drażni mnie biust poprawiony operacyjnie jest jak balon pod brode.Wygląda okropnie noszony na pokaz bez stanika.Obecnie 80C to normalny.

Gość gość
Ja mam 75 D i jestem bardzo zadowolona.Chłopcy mają na co patrzyć.Mam większy jak moja mama.Jednak z tymi hormonami to prawda.Kobiety w Skandynawii i w Rosji mają większe biusty.Problem jest na plaży gdzie cycki wypadają z bikini.

Gość gość
Patrzeć. :o

Gość gość
ja mam 75E

Gość gość
szcześciary:-D u facetów to nie działa.

Gość gość
Mam 75 C i jędnry okragły naturalny biust.Chłopakom sie podoba.Osiagnełam go dzięki długim masażom.