Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiączka po porodzie podczas karmienia piersią

Polecane posty

Gość gość

w maju urodziłam córcię i karmię cały czas piersią,ginekolog podczas usg powiedział,że jajniki rozpoczęły już pracę,więc w każdej chwili mogę dostać miesiączkę,a u Was jak to było?? Po jakim czasie od porodu dostałyście okres?

Gość gość
po 10 tygodniach na kontroli w 7 tygodniu lekarz powiedział , że niedługo dostanę okres i tak było

Gość Monika123456
ja karmiłam piersią a okres dostałam po 2 miesiącach po porodzie

Gość gość
a jak ta miesiączka wygląda? jest bardziej obfita,czy skąpa? mi jakiś czas temu leciały takie pasy krwistego śluzu już myślałam,że okres się rozkręca a to trwało tylko jeden dzień i ucichło'

Gość Monika123456
mnie wyglądało to normalnie, jak zwykle. pierw plamienie a potem normalny okres. trwał jeżeli dobrze pamiętam ok. 4 ni.

Gość gość
kurcze to moje 2 kolezanki dopiero po prawie roku czasu dostaly od porodu

Gość gość
Jestem po porodzie ponad 8 miesięcy i karmie piersią i jak narazie brak okresu.

Gość gość
Indywidualna sprawa, ja po 7 miesiącach od porodu dostałam okresu, który się niczym nie różnil od tego sprzed ciąży.

Gość gość
Po 7 miesiacach od porodu :)

Gość Monika123456
no ja byłam tez niepocieszona, że tak szybko dostałam ;) teraz jestem znów w ciąży, rodzę na dniach i mam nadzieję, że tym razem nie dostanę tak wcześnie okresu :P

Gość gość
Syn niedługo kończy 8 msc, okresu nadal nie mam i nie tęsknię :)

Gość gość
synek ma 5 miesięcy, jak miał 3 zaczęłam brać tabletki anty- azalia, dostałam plamienia tygodniowego i tyle, okresu nie mam do tej pory, plamienia tez już nie. Karmie dalej:)

Gość gość
U mnie 2,5 miesiąca po porodzie, przy wyłącznym karmieniu piersią. Wygląda tak jak przed, tylko że zanim się rozkręci nie mam żadnych brązowych plamień, jak wcześniej miewałam.

Gość gość
Ja też ok. 2 miesiące po porodzie miałam okres mimo karmienia piersią... Sprawa bardzo indywidualna jak widać.

Gość gość
Ja 2.5 miesiaca po porodzie, kp wylacznie I chcialabym miec okres, zxeby ponownie zaciazyc, a tu nic :) za nami babami nie trafisz, kazdej sie marzy co innego :)

Gość gość
Ja też jestem 2,5 miesiąca po porodzie, karmię wyłącznie piersią (żadnego mm czy nawet dopajania wodą) i chociaż okresu nie miałam to jednak wystąpiły kilka razy jedno ub dwu dniowe delikatne plamienia.

Gość gość
Ja jestem 16 i pol miesiaca po cc i nadal miesiaczki brak

Gość gość
Ja jestem 16 i pol miesiaca po cc i nadal miesiaczki brak caly czs karmie na zyczenie. Jestem na wychowawczym.

Gość gość
Ja jestem 16 i pol miesiaca po cc i nadal miesiaczki brak caly czs karmie na zyczenie. Jestem na wychowawczym.

Gość gość
urodziłam w lutym, małego karmiłam mieszanie, przez 2 ostatnie miesiące tylko 2 x dziennie, od 2ch tygoni już w ogóle i nie mam miesiączki

Gość moj polog trwal 8 tyg
Na koniec juz tylko plamilam. W 6 tyg czulam owulacje i jak tylko skonczylo sie plamienie pologowe to po 2 dniach dostalam okres. Jednego dnia zywa krew a na drugi juz tylko plamienie. Nie mialo sie co luszczyc bo dopiero macica obkurczyla sie po porodzie. Po 2 tygg znow owu i kolejny okres juz bardzo obfity. Karmilam caly czas tylko piersia.