Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoba która zna się na zjawiskach paranormalnych

Polecane posty

Gość gość
Ja Ci wierze.gdy moja bacia zmarła jakis czas po pogrzebie czy jakoś tak mój wujek szedł na górę po schodach na strych i te drzwi tak jakby leżą i trzeba je mocno pchnąć bo ważą z jakieś dobre parenaście kilo wyobraźcie sobie że one same mojemu wujkowi się otworzyły do góry .. mój wujek zestrachany przybiegł do domu myślał że zawału dostanie dodam ze miał wtedy gdzieś po 50..raz gdy byłam mała babcia mi mówiła że był u niej dziadek (zmarły mąż) iże za tydzień umrze i tak się stało.. natomiast kiedyś moja 80 letnia sąsiadka mówiła mojej mamie jak to do niej po smierci przyszedł już zmarły mąż nic nie mówił tylko stanał koło niej ona leżała na łózku a ona jak gdyby nic otworzyła przed nim kołdre wiecie o co mi chodzi ale powiedziała mu żeby się położył i tak zrobił ale powiedziała mu żeby byl spokojny i ze może odejść i mówiła że już więcej do niej nie przyszedł (tak sobie myślę że może odszyskał ten wspomniany spokój duszy bo nie dawało mu coś spokoju i nie mógł przejśc na drugą stronę..)

Gość gość
Szczerze mówiąc to interesuję się tym tematem od lat. Nie znam żadnego fachowca, egzorcysta też chyba niewiele zdziała, ale nie zaszkodzi próbować. To nic nie kosztuje, a może pomóc. :) Powiedz mi, czy ta postać się pojawia w tym samym miejscu i tylko stoi, czy coś może robi, jakieś rzeczy się dzieją w innych pokojach? Co wcześniej było w miejscu Waszego domu? Może w domu pojawił się jakiś nowy przedmiot?

Gość gość
w zeszym roku w internacie, moje kolezanki tez sie niezle przestraszyly. Z 30 lat wstecz, jedna z dziewczyn powiesila sie w meskiej lazience w tym internacie. Wracajac.. Dziewczyny opowiadaly, ze przez jakis okres czasu czuly czyjas obecnosc w pokoju. W nocy czuly ciezar na klatce piersiowej. Pewnej nocy, uslyszaly mega halas w pokoju, jakby spadla gruba ksiazka na ziemie, a rano sie okazalo, ze na ziemi lezaly tylko platki kosmetyczne..

Gość gość
Cóż, może trzeba zabić teściów ich wlasną bronią? :P Też bądźcie głośno. ;) Albo się zorientują, jacy sami są hałaśliwi, albo zagadają, żebyście Wy byli ciszej, a wtedy śmiało można zasugerować im to samo. :)

Gość miczel
Wg mnie jeśli te zjawiska dzieją się notorycznie to możesz zainstalować kamerkę może coś uchwyci te unoszące się przedmioty jeśli to będzie prawda to masz problem jeśli taśma tego nie potwierdzi to znaczy że masz jakieś zwidy i będziesz musiała udać się do psychologa czy nawet psychiatry

Gość gość
sproboj zrobic zdjecie telefonem komorkowym pomodl sie a kazdym rogo pokoju wysyp toszke soli kuczhennej powinno pomoc

Gość gość
I nasyp sobie soli do pochwy

Gość gość
na duchy dziala sol wysypana w kazdym rogu pokoju a przy sobie nos troszke dziurawca w torebeczce.. a tak na marginesie nie bawilas sie w wywolywanie duchow nie chodzilas do wrozek moze ktos z rodziny to robil z kartami tarota mial doczynienia

Gość gość
oprocz swiata ktory widzimy istnieje drugi ten niewidzialny rownolegly,,Zamieszkaly jest on przez rozne byty nie zawsze przyjazne czlowiekowi,popytaj w rodzinie wsrod znajomych moze ktos ostatnio umarl i chce cos przekazac /JEZELI TO CO PISZESZ JEST PRAWDA/