Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 21 lat i dwójkę 2-letnich blizniaków a w drodze następne;( chyba się zabiję.

Polecane posty

Gość gość

To była wpadka. Bylismy razem 3 lata,szybki ślub i dzieci. Po tym wszystkim bałam sie seksu,nasz pierwszy stosunek był dopiero po 4 miesiącach od porodu... A teraz znowu wpadka i znowu bliznięta,ja juz nie daje rady:( Musiałam zrezygnować ze studiów,nie mam przyszłośći:(

Gość gość
Za głupotę się płaci. Trzeba było się zabezpieczać.

Gość gość
Wiem ze jest cieżko ale pomysl... Może tak miało być ? Takie jest Twoje przeznaczenie. Musisz wychować swoje dzieci na wspaniałych ludzi. Jeśli masz wsparcie partnera, to uwierz jakoś się ułozy. Los często robi nam niespodzianki a potem się okazuje że to było najlepsze co mogliśmy od niego dostac . Nie poddawaj się !.. Powodzenia. ja trzymam za Ciebie kciuki.

Gość gość
To nie los robi niespodzianki, same je sobie zafundowali.

Gość gość
moim marzeniem jest mieć bliźniaki, farciara z ciebie

Gość gość
O kurcze! Trzeba było jakieś tabletki anty od razu po porodzie do lekarza sie zgłosić a nie tak jakoś wszystko sie ma w d***e a potem ba ale mimo wszystko bardzo Ci współczuje!

Gość gość
Ale ja nie daje juz rady. Mąż pracuje po 10 godzin dziennie przez 6 dni w tygodniu,pomaga mi jak może ale to i tak mało. Ale nie winie go za to. Pomagaja rodzice, mamy mieszkanie w bloku ale myslę nad przeprowadzką do moich rodziców mamy duży dom było by nam łatwiej ale mój mąż się nie zgadza:(

Gość jestes mi winny centa
wychowanie dzieci to praca najbardziej odpowiedzialna z mozliwych .. szkoda ze tego nie rozumiesz i wolisz pisac w biurze sprawozdania dla bandy przyspawanych do stolkow idiotow :D

Gość gość
a ja mimo wszystko życzę Ci jak najlepiej ,będzie dobrze ;) wszystko sie jakoś pouklada to nie tragedia! macie wsparcie rodziców mieszkanie maż ma pracę głowa do góry

Gość Kasia44
Czy nie zabezpieczacie się?????? Zachowujesz się jak baba w średniowieczu.Niedługo urodzisz drużynę piłkarską?! Pan Tusk powinien Cie odznaczyć za przyrost naturalny.Może nie będzie tak zle, państwo powinno Ci pomóc, zwłaszcza PO Głowa do góry:D Życzę powodzenia.:D

Gość mexyk
nie wierze, ze nie chcac miec dzieci sie nie zabezpieczalas...jesli tak to glupio zrobilas. Ale co sie stalo to sie nie odstanie, a dzieciaki za pare latek bedziesz miala odchowane, a Twoje kolezanki w tym czasie beda myly swoim dzieciom d**y i wycieraly kupy ;)

Gość gość
o Boze to zycze ci duuuuzo zdrowia, bedzie ci potrzebne na natepne conajmniej 18lat

Gość gość
Trzymam kciuki za Ciebie! :)

Gość gość
może porozmawiaj z jego rodzicami, by go namówili na przeprowadzkę do Twojej mamy, przecież ktoś musi pomóc Ci przy 4 dzieci.

Gość gość
Bralam tabletki,uzywalismy tez prezerwatyw maz nawet staral sie nie dochodzic we mnie. Ale stalo sie.

Gość gość
Mam 2 synkow a w grudniu na swiat przyjda coreczki nie wiem jak dam rade. Gdy zaczynam temat przeprowadzki maz sie zlosci. Nie wiem co robic

Gość to rozumiem
twojego męża,też bym nie chciała mieszkac z teściami,i nic do rzezy nie ma tu,że będzie ci łatwiej,pomoc i takie tam.Zaraz zostane zjechana ,ze nie wiem jak moze być jej cięzko i w ogóle.WIEM.Sama urodziłam bliznięta mając w domu dwuletnią córkę i rocznego synka.I sama dawałam sobie radę,wręcz szały dostawałam jak mi sie zwalały na głowe moja matka i teściowa z dobrymi radami.

22 lata i czworka dzieci... trzeba chyba mieć zamienioną głowę z d**ą, żeby sobie takie życie urządzić

Gość to zostaw w szpitalu
jak ich nie chcesz....

Gość gość
trza było myśleć, a nie sie bzykac :P masz jakis mózg w ogole dziewczyno? nie wiesz, ze od seksu biora sie dzieci, a kazdy niezabezpieczony stosunek to moze być kolejne dziecko? dobrze ci tak, masz za swoja głupotę,szkoda tylko dzieci

Gość gość
taa juz widze jak sie zabezpieczałeas, pewnie zapominałas o tabletkach i myslalas, ze sie uda :O jak ktos bierze sumiennie pigułki to nie zachodzi w ciąże

Gość hanrich
wyjedź do Niemiec i to zawczasu. Dostaniesz Kindergelt, tj. zasiłek w kwocie około 900-1000 euro przy czwórce dzieci. Do tego dopłatę do mieszkania. I jeszcze wiele innej pomocy. Wierz mi znam sporo ludzi, którzy tam wyjechali i żyją z zasiłków. Przynajmniej jakiś czas, będziesz miała spokój. Piszę serio.

Gość gość
"... Bralam tabletki,uzywalismy tez prezerwatyw maz nawet staral sie nie dochodzic we mnie. Ale stalo sie..." nie uwierzę, że przy takim zabezpieczaniu masz wpadkę, coś oszukujesz

Gość gość
Dziękuj że masz dzieci bo niektórzy latami się starają a nie mają

Gość gość
Prowokacja.